UNIQA osiguranje ekskluzivni partner Crnogorske komercijalne banke u kategoriji neživotnih osiguranja

U cilju unapređenja korisničkog iskustva i objedinjavanja svojih usluga, Crnogorska komercijalna banka i UNIQA osiguranje omogućavaju klijentima Banke kupovinu osiguranja imovine u poslovnicama širom Crne Gore.

Dakle, svaki klijent koji u poslovnici CKB-a aplicira za kredit, za koji je nepokretnost sredstvo obezbjeđenja, ima priliku da na licu mjesta dobije i polisu osiguranja, bez koje se proces odobrenja kredita ne može završiti. Na ovaj način proces odobravanja kredita je efikasniji i dodatno jednostavniji.

CKB u saradnji sa UNIQA osiguranjem svojim klijentima nudi četiri paketa sa različitim osiguravajućim pokrićima: u slučaju požara, udara groma, oluje, eksplozije, grada, poplave i bujice, izliva vode iz instalacija, loma stakla, kao i loma instalacija.

Ovaj proizvod namijenjen je svim klijentima Banke – kako fizičkim tako i pravnim licima, a posebno je značajan za segment fizičkih lica s obzirom na to da je CKB prepoznata kao pouzdan partner građanima Crne Gore prilikom rješavanja važnog segmenta – rješenje stambenog pitanja.

UNIQA osiguranje je ekskluzivni partner CKB-a u kategoriji neživotnih osiguranja, saopštili su iz ove dvije kompanije. Pored osiguranja imovine (vinkulacija u korist banke), u narednom periodu radiće se na proširenju ponude osiguranja koje će klijenti Banke moći da ugovore u svim CKB poslovnicama širom Crne Gore.

Check Also

Broj putnika na evropskim aerodromima udvostručen u 2022.

Putnički saobraćaj na evropskim aerodromima je konačno počeo da se oporavlja od krize izazvane kovidom-19, …

One comment

 1. Jedan dobronamjerni savjet bih dao banci a to je da dobro ali dobro otvorite oči ako mislite da saradjujete.Jer isti oni su u stanju da “sjutra” ne zovu vaše klijente već porodicu vaših klijenata i njima da pričaju ono što bi trebalo sa klijentom “oči u oči.”
  Ja sam lično mobingovan od čovjeka koga je ova kompanija postavila za “šefa” i sada ne smije da se pojavi.I što je najgore isti ovi ga i dalje štite.Jer je u igri “parče kolača.”
  Oni ne dozvoljavaju komentarisanje,blokiraju pozive i ne odgovaraju na e mail-ove pa ti vidi banko o “ozbiljnosti” kompanije.
  Kad su to u stanju e onda možete zamisliti koliko njih je spremno i za vaše klijente.

  Hvala unaprijed portalu bankar.me jer mi izlazi u susret da postavim uvijek civilizovani komentar od pomoći i ne samo ovaj nego bilo koji je i te kako od pomoći za male firme i velika preduzeća.
  Ugodan dan želim i svako dobro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.