CKB hipotekarni keš kredit po još povoljnijim uslovima

Dodajte komentar

U promotivnoj akciji do 1. aprila 2021. godine, svim postojećim i novim klijentima, Crnogorska komercijalna banka nudi CKB hipotekarni keš kredit po preferencijalnim uslovima. Osnovna namjera je obezbjeđivanje višenamjenskih sredstava uz lakšu otplatu.

„CKB hipotekarni keš kredit se odobrava u iznosu od 3.000 do 150.000 eura, sa rokom otplate do čak 20 godina. Uz duži period otplate, klijenti su u mogućnosti da umanje svoje mjesečne obaveze i dodatno relaksiraju svoj kućni budžet. CKB hipotekarni keš kredit moguće je koristiti za refinansiranje postojećih obaveza, opremanje stana, izgradnju stambenog objekta ili renoviraranje postojećeg, ali i za bilo koju drugu namjenu koju klijent odabere. Novac se isplaćuje direktno na račun klijenta, a otplata se vrši po automatizmu sa računa klijenta. Glavna prednost jeste u tome što odobrena sredstva klijenti mogu koristiti bez ograničenja, a ratu kredita prilagođavati mjesečnim finansijskim mogućnostima. Nastavljamo da osluškujemo potrebSandra Kordiće naših klijenata i da budemo pouzdan partner u realizaciji njihovih najvažnijih finansijskih ciljeva“, poručila je , izvršni direktor Sektora za poslovanje sa fizičkim i pravnim licima.

U promotivnoj akciji do 1. aprila 2021. godine, CKB hipotekarni keš kredit se odobrava po nominalnoj kamatnoj stopi (NKS) od 5,49% (EKS 5,84%)*, uz proviziju za odobravanje kredita od 1%.

*Reprezentativni primjer: Za kredit u iznosu od 40.000 EUR sa rokom otplate 180 mjeseci, po nominalnoj kamatnoj stopi (NKS) 5,49%, efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 5,84%. U obračun EKS za ovaj primjer su uključeni troškovi: kamata za cijeli period (18.272,06 EUR), provizija za odobravanje 1,00% (400 EUR), trošak dvije mjenice (4 EUR), trošak upita u Regulatorni biro (3 EUR), trošak procjene nepokretnosti (60 EUR), trošak polise osiguranja nekretnine (197,72 EUR), trošak ugovora o hipoteci (170 EUR), trošak upisa hipoteke (20 EUR) i naknada za izdavanje lista nepokretnosti (8 EUR). Troškovi procjene nepokretnosti i polise osiguranja nekretnine, izračunati su na konkretnom primjeru nepokretnosti, koja se zalaže kao obezbjeđenje, veličine 87m². Zbir iznosa kredita i iznosa troškova kredita je 59.134,78 EUR, a mjesečni anuitet iznosi 323,73 EUR. Reprezentativni primjer je iskazan na primjeru obračuna od 01.02.2021. godine.

Posjetite najbližu CKB poslovnicu i već danas aplicirajte za CKB hipotekarni keš kredit ili to uradite putem websajta www.ckb.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *