Vlastimir Vuković novi predsjednik IO Komercijalne banke

Dodajte komentar

Nakon dobijene saglasnosti NBS i razrješenja dosadašnjeg predsjednika i zamjenika predsjednika Izvršnog odbora zvanično su stupili na dužnost 4. februara 2021. godine i preuzeli upravljanje Komercijalnom bankom, Vlastimir Vuković, kao predsjednik IO i Dejan Janjatović, kao zamjenik predsjednika IO.

Zajedno sa Dragišom Stanojevićem, koji je zadužen za informacione tehnologije i bankarske operacije, oni su okosnica petočlanog tima koji će voditi Komercijalnu banku, članicu NLB grupe u narednom periodu, saopštila je Komercijalna banka.

„Za mene je velika čast, priznanje i privilegija da vodim jednu od najvećih banaka u Srbiji, ali i obaveza i izazov. Siguran sam da će Komercijalna banka, sada u okviru NLB Grupe, postati lider srpskog bankarskog sektora. Ubijeđen sam da će sinergijom dva snažna i ugledna brenda, kao što su NLB i Komercijalna banka, klijenti dobiti novi kvalitet koji je uz stabilnost i efikasnost, uslov za lidersku poziciju regionu“, izjavio je Vuković, nakon zvaničnog imenovanja.

„Naš fokus, biće stavljen na unapređenje poslovanja, poboljšanje usluga klijentima, ali i pružanje podrške razvoju zaposlenih. Vjerujemo da ćemo zajedno sa našim zaposlenima, a najviše zahvaljujući velikoj prodršci i povjerenju klijenata, opravdati i unaprediti položaj koji Komercijalna banka i NLB Grupa imaju na finansijskom tržištu Srbije“, stav je Dejana Janjatovića, zamjenika predsjednika IO.

Novi petočlani tim koji će voditi Komercijalnu banku čine:

Vlastimir Vuković – predsjednik IO Komercijalne banke

Dejan Janjatović – zamenik predsjednika IO Komercijalne banke

Dragiša Stanojević – član IO za IT i bankarske operacije

Miroslav Perić – član IO za poslove finansija i računovodstva

Pavao Marjanović – član IO za poslove sa stanovništvom

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *