Ryanair obustavlja i posljednji let iz Crne Gore i BiH

Kompanija Ryanair je privremeno obustavila sve svoje letove sa aerodroma u bivšoj Jugoslaviji, nakon što je mnoge ukinula i ranije, sada su ukinuti i preostali – iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Ova povoljna aviokompanija je zbog pandemije već imala smanjeni broj letova za region, a letove je ostvarivala samo sa aerodroma iz Banjaluke i Podgorice. Sada su letovi obustavljeni i iz Geteborga za Banjuluku, kao i iz Londona do glavnog grada Crne Gore.

Ryanair tek treba da objavi kada će nastaviti sa svojim uobičajenim rutama u regionu, no očekuje se da bi povratak mogao biti početkom ljetnje sezone 2021. godine, piše EX-YU Aviation News.

Uprkos trenutnoj suspenziji niza ruta, Ryanair i dalje planira u budućnosti da lansira nove letove za Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku. Aviokompanija namjerava da 29. marta otvori letove iz Beča za Banjuluku i Pulu, a slijede letovi iz Napulja za Zadar.

Iz kompanije navode kako očekuju da će skora vakcinacija doprineti popuštanju mjera i povećavanju obima posla aviokompanija.

(Seebiz.eu)

Check Also

Trgovanje akcijama Port of Adria počinje u ponedjeljak

Trgovanje akcijama barske kompanije Port of Adria na Montenegroberzi počeće od ponedjeljka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *