Nova Samsung Galaxy S21 serija u Crnogorskom Telekomu

Dodajte komentar

Korisnici Crnogorskog Telekoma od danas mogu preko sajta www.telekom.me da rezervišu svoj uređaj iz nove Samsung Galaxy S serije, koju čine S21, S21+ i S21 Ultra uređaji. Svi koji do 28. januara u Telekomu rezervišu Galaxy S21 ili S21+, dobijaju na poklon SmartTag lokator i Galaxy Buds Live bežične slušalice, dok uz Galaxy S21 Ultra osim SmartTag lokatora dobijaju bežične Galaxy Buds Pro slušalice. Uz kupovinu uređaja na rate, Telekom korisnicima poklanja i 90 GB interneta.

Najnoviji uređaji iz Samsungove Galaxy S21 serije donose brojne inovacije koje korisnicima omogućavaju da se izraze kao nikada do sad, a svaki uređaj donosi konektivnost, snagu i performanse kakve jedino Samsung može da pruži. Dodatno, Galaxy S21 Ultra pametni telefon omogućava korišćenje S Pen olovke, čime je S21 Ultra postao prvi Galaxy S uređaj koji pruža podršku olovci za maksimalnu produktivnost i kreativnost.

Galaxy S21 donosi hrabar novi dizajn i kompaktni displej od 6.2 inča, S21+ ima prošireni ekran od 6.7 inča i jaču bateriju, odličnu za gejmere i ljubitelje serija, dok Galaxy S21 Ultra donosi ekran od 6.8 inča. Nova S serija dolazi sa inteligentnim Dynamic AMOLED 2X Infinity-O prilagodljivim displejom sa brzinom osvježavanja od 120Hz, idealnim za gledanje svih vrsta sadržaja.

Nova Galaxy S21 serija uvodi Contour Cut kameru koja se neprimjetno stapa sa metalnim okvirom uređaja, donoseći elegantan i upadljiv izgled. Ova serija nastavlja tradiciju Samsung kamera profesionalnog ranga, sa unapređenjima koja omogućavaju korisnicima svih nivoa vještine da kreiraju vrhunski foto i video sadržaj. Trostruka kamera profesionalnog ranga na bazi vještačke inteligencije intuitivno procjenjuje i prilagođava se sadržaju, kako bi konačni snimak ispao savršeno. Galaxy S21 Ultra dolazi sa četvorostrukom zadnjom kamerom koja je opremljena pro senzorom od 108 MP.

Galaxy S21 donosi najnoviji i najnapredniji procesor viđen kod Galaxy telefona, veću brzinu, energetsku efikasnost i napredne kompjuterske mogućnosti. Nova S serija ima svu moć da obrađuje fotografije, snima 8K video i podrži maratonski cloud gejming.

Galaxy S21 Ultra je jedan od prvih uređaja koji podržavaju Wi-Fi 6E standard koji omogućava veći protok podataka i bržu internet konekciju. Kako bi se tokom uparivanja uređaja uštedjelo na energiji i pojednostavio proces, Galaxy S21 Ultra koristi Dual Bluetooth tehnologiju za sinhronizaciju sa više uređaja odjednom, i pomaže da ti uređaji kao na primjer Galaxy Buds Pro konzumiraju manje električne energije.

Uz Galaxy SmartTag Bluetooth lokator moguće je pronaći uređaje i predmete koji nisu povezani sa internetom. Sve što korisnik treba da uradi je da prikači SmartTag za svoje ključeve ili ogrlicu njihovog ljubimca i može da koristi SmartThings Find da ih brzo locira.

Živimo u svijetu u kojem mobilni uređaji zauzimaju važno mjesto jer mnogi od nas rade na daljinu i provode više vremena kod kuće. U Samsungu su uvijek omogućavali korisnicima da odaberu uređaj koji najbolje odgovara ličnom stilu i multimedijalnim potrebama koje se stalno mijenjaju, poručeno je na predstavljanju uređaja u Seulu.

„Duže od decenije, Galaxy S serija donosi najsavremenije iskustvo flegšip mobilnih telefona onim korisnicima koji se oslanjaju na svoje pametne telefone za povezivanje, zabavu i izražavanje svoje individualnosti“, izjavio je TM Roh, predsjednik i direktor odjeljenja za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Galaxy S21 Ultra sjajan je primjer kako Samsung svoje inovacije posvećuje korisniku, kako bi mogao da obogati svoju svakodnevnicu prema vlastitom životnom stilu. Bez tehnologije danas ne možemo normalno funkcionisati i ostati povezani, zato sa ovim uređajem želimo napraviti korak naprijed i pomjeriti granice onoga što je moguće sa pametnim telefonima“, zaključio je TM Roh.

Korisnici Telekoma sve modele iz Galaxy S21 serije mogu kupiti uz određene tarifne pakete i na rate, a više informacija o uređajima dostupno je na sajtu www.telekom.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *