Demokratama direktori EPCG, CEDIS, Luke Bar, DF-u direktori Plantaža, Željezničkog prevoza…

Partije koje čine novu parlamentarnu većinu su dogovorile podjelu mjesta “po dubini”, saznaju “Vijesti“.

Demokratama bi trebalo da pripadne pozicija izvršnog direktora Elektroprivrede (EPCG), Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), Pošte, Luke Bar, Skijališta Crne Gore, Uprave za saobraćaj i Uprave javnih radova, Zavoda za zapošljavanje, Regionalnog vodovoda, Instituta “Simo Milošević”, Arhiva, Civilnog vazduhoplovstva, Radio-difuznog centra i Zavoda za dječiju i socijalnu zaštitu. Toj partiji takođe treba da pripadnu funkcije predsjednika odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja, Željezničkog prevoza, Budvanske rivijere, Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja (PIO) i Instituta za crnu metalurgiju.

Demokratskom frontu bi trebalo da pripadnu pozicije izvršnog direktora Budvanske rivijere, Plantaža, Uprave za imovinu, Željezničkog prevoza, Uprave za šumu, Nacionalnih parkova, Uprava carina, Budvanska rivijera, kao i mjesta predsjednika odbora direktora EPCG i CEDIS.

Socijalistička narodna partija bi trebalo da dobije direktorska mjesta u Fondu za zdravstvo, Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, Službenom listu i Upravi za igre na sreću.

Vlada je sinoć odlučila da se Poreska uprava i Uprava igara na sreću spajaju u Upravu prihoda, a uprave za nekretnine i imovinu u Upravu za katastar i državnu imovinu.

Izvor: Vijesti.me

Check Also

Nakon kupovine Sberbank u Srbiji, Miodrag Kostić povećava udio u Addiko banci

Iako je kontinuirana kriza u posljednje tri godine mnoge stajala zatvaranja firmi, nema sumnje da …

Leave a Reply

Your email address will not be published.