Telekom i ove godine podržao humanitarnu akciju NVO Dječiji edukativni centar Pčelica

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom se i ove godine pridružio humanoj inicijativi NVO Dječiji edukativni centar Pčelica kako bi oko 200 djece iz cijele Crne Gore dobilo novogodišnje paketiće.

Ove godine podjeljeno je 206 paketića djeci na Institutu za bolesti djece u Podgorici, djeci romske populacije, djeci iz socijalno ugroženih porodica i djeci iz seoskih osnovnih škola među kojima su OŠ ”Šćepan Đukić” u Lijevoj Rijeci, OŠ “Blažo Mraković” Donji Zagarač u  Danilovgradu, OŠ ”Međurječje” u Kolašinu, “OŠ “Mojsije Stevanović” Manastir Morača u Kolašinu, OŠ “Milovan Rakočević”u Lepencu  u Mojkovcu, OŠ ”Šunjo Pešikan” u Cetinju.

Zaposleni Telekoma su uz podršku NVO Pčelica prošle godine obezbijedili poklon paketiće za djecu koja su tokom praznika bila na Institutu za bolesti djece KCCG.

NVO DEC Pčelica, uz podršku velikog broja društveno odgovornih kompanija u našoj zemlji, osmu godinu zaredom realizuje veliku humanitarnu akciju dodjele paketića pod sloganom “Dodaj čaroliju”.

„Zadovoljstvo nam je što smo uz pomoć  svih prijatelja  koji su dali svoj doprinos u onoj mjeri i na način na koji su bili u mogućnosti, te zajedničkim snagama izmamili osmjehe djeci koja su ove teške godine najmanje očekivala paketić od Pčelica i prijatelja. Zahvaljujući značajnoj podršci kompanija Crnogorski Telekom i  Vezuv paketići su bili obogaćeni i stigli na sve lokacije tačno na vrijeme, da osmijehom i iznenađenjem ispratimo ovu tešku godinu koja je iza nas“, navodi se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *