Plaćaj sigurno i jednostavno Mastercard  karticom na VOLI.me i ostvari 10% popusta

Dodajte komentar

VOLI.me webshop je Voli uveo u sasvim novo poglavlje poslovanja i početak online prodaje koja je u izazovnom vremenu pandemije posebno dobila na značaju. Online trgovina postaje dio života sve većeg broja ljudi, zahvaljujući svojim brojnim prednostima.

Za sada, samo stanovnici Podgorice mogu kupovati u nasavremenijoj online prodavnici kod nas, a uskoro će prednosti Voli online shopping-a koristiti i ostali stanovnici Crne Gore

Klikni na sliku za više informacija

Mastercard je pripremio jedinstvenu povoljnost.

Svi online kupci koji su se registrovali I sačuvali podatke svoje Mastercard kartice imaju jedinstvenu povoljnost da prilikom prve kupovine ostvare – 10 % na sve artikle (osim onih čija je cijena zakonski regulisana), u periodu od 24.12.2020 do 31.1.2021.

Podaci vaše kartice čuvaju se u sigurnom i enkriptovanom okruženju, a jednom sačuvani podaci uvijek su spremni za korišćenje što vam donosi besprekorno korisničko iskustvo.

Registrujte se, sačuvajte podatke Mastercard platne kartice i započnite svoje Voli online iskustvo. Uživajte u kupovini uz sjajni Mastercard poklon u susret praznicima i  iskoristite priliku do isteka zaliha.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *