Printscreen

ATV Club Montenegro uručio paketiće Resursnom centru „1. jun”

Članovi udruženja ATV Club Montenegro uručili su novogodišnje paketiće štićenicima Resursnog centra „1. jun”.

Direktor ove ustanove Željko Darmanović zahvalio je na poklonima rekavši da je ovo već postala tradicionalna saradnja ATV kluba i Resursnog centra 1.jun, s obzirom na to da već četvrtu godinu uručuju paketiće djeci.

„Kažu da dobročinstvo nije u džepu nego u srcu, tako da koristim priliku da se od srca zahvalim u ime ustanove, djece, roditelja i svih zaposlenih u ATV Club Montenegro na ovogodišnjim paketićima koji su danas uručeni našoj djeci”, istakao je Darmanović.

On je naglasio da za razliku od prethodnih godina, s obzirom na aktuelnu situaciju zbog epidemije nije omogućeno da sva djeca budu tu.

„Međutim, ostaje nada da ćemo se sljedeće godine vratiti onim ustaljenim aktivnostima i radovati se svakom uručenom poklonu. Ipak postoje dobri ljudi i naše društvo je sazrelo u tom smlislu da djeca sa smetnjama u razvoju su danas vidljiva i da oni imaju apsolutno pravo da budu ravnopravni članovi našeg društva. Mi kao ustanova, Ministarstvo prosvjete i svi koji imaju dodirnih tačaka sa ovom djecom činimo sve da unaprijedimo kvalitet život na onom stepenu kako je u razvijenim zemljama”, zaključio je Darmanović.

Predstavnik udruženja ATV Club Montenegro Goran Janković izrazio je zadovoljstvo uspješno realizovanom akcijom, naglasivši da je ovo četvrta godina uspješnje saradnje sa Resursnim centrom, koja je ostvarena zahvaljujući otvorenosti zaposlenih i korisnika ove ustanove.

„Ono što nas posebno raduje jeste da smo i ovog puta izmamili osmijehe mališana koji su korisnici ovog centra”, istakao je Janković, najavivši da će i narednih godina nastaviti ovu praksu.

Glavni sponzor ove humanitarne akcije je Hipotekarna banka, a ovaj događaj podržali su članovi i prijatelji kluba, kao i druge društveno odgovorne kompanije.

Check Also

Na vidiku recesija s dvostrukim dnom: Poslovna aktivnost u eurozoni na dvomjesečnom minimumu

Poslovna aktivnost u eurozoni pala je na dvomjesečni minimum u januaru usljed pooštravanja mjera ograničenja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *