Rokšped Auto Centar pokrenuo akciju za ljubitelje SUV automobila

Dodajte komentar

U susret praznicima Rokšped Auto Centar, ovlašćeni prodavac i serviser brendova Volkswagen, SEAT i Audi za Crnu Goru, pokrenuo je akciju za ljubitelje SEAT SUV automobila.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Iz ponude se ističe restilizovani model Ateca Style 1.5 TSI DSG 150ks. Akcijska cijena ovog modela je 25.490€ gdje u odnosu na prodajnu cijenu po cjenovniku klijent ostvaruje uštedu od čak 4.951€.[/box]

Uz urbani optimizam oprema Style primjer je samopouzdanja koje potiče od elegancije i autonomije.

Full LED tehnologija, aluminijumske felne 17’’, sistem pomoći pri parkiranju, parking senzori naprijed i pozadi, ažurirani veći 9.2’’ navigacioni sistem sa SEAT Connect i Full Link servisima, Keyless sistem, dvozonski automatski klima uređaj, tempomat, Front Assist, elegantna sjedišta sa namjestivim naslonima za ruke za potpunu udobnost, samo su dio opreme akcijskog modela Ateca.

Marka SEAT osvježila je u 2020. svoj uspješni model Ateca predstavljanjem nove verzije. Zahvaljujući svom novom dizajnu SEAT Ateca nastupa kompaktnije i robusnije nego ikada, sa cijelim nizom poboljšanja kako u unutrašnjem tako i spoljašnjem dijelu vozila, potpuno povezanim korisničkim iskustvom, unaprijeđenim nivoima sigurnosti i udobnosti.

Kada je prvi put bio uveden na tržište, model SEAT Ateca unio je novu dimenziju u segment kompaktnih SUV vozila. A njegov jasan karakter, emotivan dizajn i dinamična ličnost preneseni su i u novu verziju.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Model Ateca postao je jedno od uspješnijih vozila marke i prodao se u više od 300 000 primjeraka od njegovog predstavljanja 2016. godine. Novi model SEAT Ateca 2020 predstavlja evoluciju izvornog proizvoda, a njegov je cilj nadovezati se na uspjeh prethodnika i učvrstiti položaj kompanije u jednom od najvažnijih tržišnih segmenata.[/box]

Rokšped Auto Centar d.o.o. pored gore navedenog modela pripremio je i specijalno konfigurisan paket opreme za gradski SUV Arona sa manuelnim i automatskim mjenjačem.

SEAT Arona Style 1.0 TSI 110ks po cijeni 17.299€.
SEAT Arona Style 1.0 TSI DSG 110ks po cijeni 18.990€.

Akcijski paket opreme između ostalog sadrži:  prednje i zadnje parking senzore, kameru za vožnju unazad, navigacioni sistem sa SEAT Connect i Full Link servisima, digitalnu instrument tablu, kožni multifunkcionalni volan, automatski dvozonski klima uređaj, LED dnevna svjetla, LED stop svjetla, zatamnjena stakla, aluminijumske felne 17”, tempomat, Front Assist i mnoge druge korisne opcionale.

Na sledećim linkovima pogledajte modele koji se prodaju po prazničnim akcijskim cijenama: Nova Ateca, Arona, Novi Leon.

SEAT salon posjetite u komercijalnoj zoni Capital Plaze i zakažite svoju test vožnju radnim danima od 09-17h i subotom od 09-14h.

Za više informacija posjetite www.seat.me ili pozovite na broj +382 20 445 555.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *