Otvoren novi Voli hipermarket u Zeti

Danas je otvoren novi Voli hipermarket u Zeti, u ulici Zetskih vladara (Mahala). Potrošače će posebno obradovati niske cijene i mogućnost da uz odličnu ponudu uživaju u najpovoljnijoj kupovini na tržištu.

U ponudi je oko 10.000 prehrambenih i neprehrambenih artikala, biranih sa posebnom pažnjom, sektor svježeg mesa i ribe, gotovih jela, pekara…

Pored toga, kupcima je na raspolaganju hrana i piće za ponijeti, razne salate, sveže cijeđeni sokovi, pice i burgeri… prepoznatljiva Volijeva IzVOLIte ponuda.

Hipermarket se prostire na 1600m2, potrošačima je na raspolaganju 150 parking mjesta. U novom hipermarketu je radno angažovano 50 stanovnika Zete.

Pozivamo potrošače da iskoriste posebnu povoljnosti, jer su prva dva dana, u čast otvaranja, svi računi umanjeni za – 10%.

“Kao društveno odgovorna kompanija, s ciljem da doprinese lokalnoj zajednici kroz brigu o svom okruženju, Voli je povodom otvaranja novog hipermarketa donirao Zelenilu d.o.o. 15.000 eura za uređenje kružnog toka u Mahali”, saopšteno je iz kompanije.

 

Check Also

Šta se desilo sa obveznicama: Nema povećanja troškova, da li je bilo “šortovanja”?

Pad cijena crnogorskih euro obveznica na međunarodnim berzama ne utiče na povećanje troškova na dosadašnja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *