Voli s ponosom predstavlja – VOLI.me

Dodajte komentar

VOLI ME BRZO, ŽURIM…

Na šta ste prvo pomislili kad ste čuli ovaj stih?

U užurbanom vremenu sve ima novu dinamiku. Kada je trgovina u pitanju, brzina je postala jedna od mjera kvaliteta. Svijet se ubrzano mijenja, kao i percepcija, zahtjevi i očekivanja potrošača. Online trgovina postaje dio života sve većeg broja ljudi, zahvaljujući svojim brojnim prednostima, a u izazovnom vremenu pandemije je posebno dobila na značaju. Voli vam s ponosom predstavlja svoju novu uslugu, online prodavnicu koja će vas osvojiti brzinom i jednostavnošću. Za sada, samo stanovnici Podgorice mogu kupovati u najsavremenijoj online prodavnici na našem tržištu, a uskoro će prednosti Voli online trgovine koristiti i ostali stanovnici Crne Gore.

Jedan klik i već si u supermarketu!

Digitalna platforma za online kupovinu kompanije Voli je moderno i savremeno rješenje, u potpunosti u skladu sa potrebama kupaca. U pitanju je online prodavnica gdje korisnik na jednostavan način može kupiti preko 4500 artikala iz Voli ponude, platiti online, preuzeti narudžbu lično putem pick-up terminala ili dostavom na željenu adresu. Pristupa se jednostavno putem linka www.voli.me, a dizajn platforme u potpunosti je prilagođen svim veličinama ekrana (računar, tablet, mobilni telefon). Platforma Voli e-Commerce usluge je dvojezična, intuitivnog dizajna i u potpunosti prilagođena savremenim potrebama potrošača.

Sigurnost finansijskih transakcija

Sigurnost je na prvom mjestu. Vaš novac u Voli online svijetu je siguran. Zajedno sa svim kartičnim brendovima Mastercardom, Visom, American Express-om uz podršku vendora i procesora AllSecure-a, obezbijedili smo najsigurniji sistem internet plaćanja.

Specijalne povoljnosti

Registrujte se i započnite svoje Voli online iskustvo, pripremili smo specijalne poklon popuste, – 10% za sve registrovane potrošače!

Od 15. do 17. decembra, u čast otvaranja online prodavnice, Voli poklanja 10% popusta na sve artikle  (osim onih čija je cijena zakonski regulisana). Naše registrovane online kupce, nakon ovih, očekuje niz benefita i posebnih povoljnosti.

Online trgovina kao preventivna mjera

Pandemija virusa COVID 19 je nametnula nove navike, a online trgovinu učinila popularnijom nego ikad. Stanovnici Podgorice od danas, umjesto odlaska u market mogu obezbijediti sve potrebne namirnice, bez izlaganja riziku. Pored toga, VOLI.me olakšava funkcionisanje kupcima u izolaciji i omogućava da gdje god da ste, osigurate da vaši najdraži imaju sve što je potrebno.

Ušteda vremena

Online kupovina je svojevrsna ušteda vremena. Voli.me pruža mogućnost da sami odaberete vrijeme (interval od 60 minuta) kada želite da narudžba bude dostavljena na željenu adresu. Transport se vrši specijalizovanim vozilima koja u potpunosti ispunjavaju sve higijenske i temperaturne režime, kao i posebne procedure za sprječavanje širenja virusa COVID-19.

Ukoliko želite, u mogućnosti ste da i sami preuzmete svoju narudžbu na pick-up lokaciji.

Pick-up terminal. Šta je to?

Pick-up znači preuzeti-pokupiti. Na lokaciji ispred Super Volija (City kvart), instaliran je najsavremeniji terminal za preuzimanje artikala naručenih putem online platforme. Ukoliko ste stalno u pokretu i nijeste kod kuće, a želite da iskoristite pogodnost da obavite trgovinu ne ulazeći u market, sada možete i lično preuzeti svoju trgovinu u vremenu koje vi odredite. Putem SMS-a dobićete kod, kao i QR kod čijim jednostavnim očitavanjem možete otvoriti ormariće.

Ormarići su posebno dizajnirani tako da čuvaju kvalitet i svježinu svih naručenih proizvoda. Terminal podržava sva tri temperaturna režima – neutralni, rashladni i zamrznuti. Vaše vino će biti idealno rashlađeno, omiljeni sladoled smrznut, a hemija uredno i posebno odvojena.  Odmah pored terminala, uvijek vas čeka i parking mjesto, posebno označeno.

Već nakon prve trgovine, uvjerićete se koliko je ovaj servis brz, lak i jednostavan. Dobro došli na www.voli.me, uživajte u kupovini iz udobnosti svoga doma.

https://www.youtube.com/watch?v=jlOk9AZ0–Q&list=UUTn09sXJUvcQzH1e3fAJOyw&index=3

TAGOVI: , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *