Perunović i Radunović kandidati za državne sekretare u Bojanićevom resoru

Dodajte komentar

Kandidati za državne sekretare u Ministarstvu kapitalnih investicija su Marko Perunović i Zoran Radunović.

“Kandidati za ove odgovorne funkcije su Marko Perunović i Zoran Radunović, osobe sa zavidnim međunarodnim iskustvom iz oblasti istraživanja nafte i gasa, odnosno avijacije”, napisao je na Twitteru ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić.

Marko Perunović je diplomirao na Fakultetu za rudarstvo i geologiju u Beogradu, u oblasti istraživanja nafte i gasa. Posjeduje master diplomu.

Posjeduje radno iskustvo u naftnoj industriji od preko 20 godina od čega je poslednju deceniju proveo u Impact Fluid Solution, Houston Texas. Takođe je radio sa velikim naftnim kompanijama širom svijeta, kao što su: EOG, OXY, Triple, Crown u Teksasu, Apache iz Velike Britanije, RWE iz Njemačke, Maersk, Aramco, RasGas, NOC iz Katara i Saudijske Arabije.

Zoran Radunović je diplomirao na Metalurško-tehnološkom fakultetu Univerziteta Crne Gore.

Posjeduje dugogodišnje radno iskustvo u oblasti civilnog vazduhoplovstva. Tokom karijere je učestvovao u nizu projekata iz oblasti avijacije u Crnoj Gori i inostranstvu, od kojih su većina bili pionirski poduhvati.

Usavrašavao se na rukovodećim pozicijama u više kompanija među kojima se izdvajaju  Montenegro airlines-a, Vektra Aviation, DI AIR, Aerotransport Executive Agency Montenegro. 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *