Bojanić i Rajnke razgovarali o Montenegro erlajnsu, Aerodromima i auto-putu

Dodajte komentar

Novoformirano Ministarstvo kapitalnih investicija u svom djelokrugu aktivnosti sadrži neke od najvažnijih projekata iz oblasti saobraćaja i energetike, očekuje nas puno izazova i pred nama je period donošenja brzih i efikasnih odluka – kazao je ministar Mladen Bojanić tokom sastanka sa ambasadorkom SAD Džudi Rajzing Rajnke.

Iz Ministarstva kapitalnijh investicija su saopštili da je Bojanić upoznao Rajnke sa prioritetima u resoru na čijem je čelu.

“Spremni smo da damo sve od sebe, uz saradnju i podršku koju imamo od međunarodne zajednice, da idemo naprijed uprkos brojnim izazovima koji su pred nama” istakao je Bojanić.

“Novoformirano Ministarstvo kapitalnih investicija u svom djelokrugu aktivnosti sadrži neke od najvažnijih projekata iz oblasti saobraćaja i energetike, očekuje nas puno izazova i pred nama je period donošenja brzih i efikasnih odluka” naglasio je ministar kapitalnih investicija i dodao “prioritet je za početak okupiti tim profesionalaca koji će svojim znanjem i iskustvom doprinijeti da se pronađu najbolja rješenja za brojna pitanja i dileme sa kojima se suočavamo u resoru kapitalnih investicija.”

Na sastanku je, navodi se, bilo riječi o nacionalnoj avio kompaniji, planovima vezano za budućnost crnogorskih vazdušnih luka, najvažnijem projektu u putnoj infrastrukturi auto-putu Bar Boljare, ali i o projektima iz oblasti energetike.

– Ambasadorka Rajnke je kazala da je americka administracija spremna da pruži punu podršku crnogorskim institucijama u daljem radu, kao prijateljima, partnerima i saveznicima – kazali su iz Ministarstva kapitalnih investicija.

(Pobjeda)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *