Novogodišnja ponuda pametnih telefona i satova u Telekomu

Dodajte komentar

Decembar je vrijeme za poklone, a u Crnogorskom Telekomu su odlučili da svima koji planiraju iznenađenje za najbliže olakšaju potragu tako što će organizovati novogodišnju akciju pametnih telefona i satova.

Korisnici mogu da odaberu neki od najnovijih modela pametnih telefona iz ponude Telekoma – Samsung, Xiaomi, TLC, Motorola – i da osim popusta dobiju na poklon dodatni telefon, televizor, pametnu sportsku narukvicu, bežične slušalice, u zavisnosti od modela uređaja za koji su zainteresovani.

U okviru novogodišnje ponude uredjaja našli su se i premium modeli Samsunga – Galaxy S20+ i Z Flip koji podržavaju eSIM tehnologiju. Iz Telekoma podsjećaju da su oni jedini operater u Crnoj Gori koji nudi ovu tehnologiju svojim korisnicima, koja osim što je praktična i jednostavna za aktivaciju, dozvoljava korišćenje više brojeva u istom telefonu. Takođe, iz ponude izdvajaju Galaxy Active 2 smartwatch kojem eSIM pruza autonomiju kakvu nema nijedan drugi sat na crnogorskom tržištu.

Novogodišnja ponuda sa poklonima i popustima važi za kupovinu na rate, a više detalja o samoj ponudi i eSIM tehnologiji, može se pronaći na sajtu kompanije www.telekom.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *