Neograničeni intrenet u Telenoru, najboljoj mreži na testu

U okviru praznične ponude koja je dostupna od 30. novembra, Telenor svim korisnicima nudi neograničen internet i mogućnost kupovine telefona po sniženim cijenama.

Na taj način Telenor omogućava korisnicima da uz najbolju mrežu i neograničen protok podataka, uče, rade, i uživaju u svim digitalnim servisima iz bogate ponude..

Naime, svi novi i postojeći postpejd korisnici Telenor mreže koji potpišu ugovor  na 24 mjeseca uz Play Plus 4 ili neki od Total paketa, dobiće i dodatak Neograničeni internet u trajanju od 3 do 24 mjeseca. Količina besplatnog interneta zavisi od tarifnog paketa, pa korisnici mogu dobiti i do 200 besplatnih gigabajta po najvećoj brzini.

Korisnici koji potpišu ugovor uz PLAY Plus 4, Total 5 ili Total 10 pakete, dobiće dodatnih 30 GB interneta svaki mjesec u trajanju od 3, 12, ili 24 mjeseca, a korisnici tarifnih paketa Total 50 i Total 100, dobijaju dodatnih 100, odnosno 200 GB interneta u trajanju od 24 mjeseca. Nakon potrošenih gigabajta iz dodatka “Neograničeni internet” po maksimalnoj brzini, korisnici će moći nesmetano da pristupaju internetu po brzini do 2 Mbps.

Telenor mreža je dobila prestižno priznanje “Best in Test” od strane međunarodne kompanije Umlaut, koja je sprovela nezavisno i uporedno mjerenje kvaliteta mobilnih mreža u Crnoj Gori za najbolji rezultat u ukupnim performansama i u kategoriji pokrivenosti mobilnim internetom.

Telenor je pripremio i dodatno iznenađenje u okviru novogodišnje kampanje. Postpejd korisnicima koji odluče da kupe telefon na rate imaće dodatni popust i do 150 eura u toku trajanja kampanje, a korisnicima je na raspolaganju veliki izbor modela renomiranih proizvođača, među kojima su i najnoviji modeli iPhone 12 serije.

Novogodišnja kampanja traje do 31. januara naredne godine.

Check Also

SAD „na autopilotu do inflacije“ zahvaljujući Fed stalnom štampanju novca

Američke Federalne rezerve (Fed) vjeruju da bi ekonomski oporavak zemlje mogao da podstakne privremenu inflaciju, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *