Priznanje za IRF i Zorana Vukčevića

Dodajte komentar

Investiciono-razvojni fond i predsjednik Odbora direktora dr Zoran Vukčević dobitnici su priznanja „Stvaratelji za stoljeća“ za doprinos razvoja preduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi za 2019, koje je u Dubrovniku proglašeno od strane Međunarodnog ekonomskog foruma „Perspektive i Promo global” Zagreb, navodi se na sajtu IRF-a. Članovi ovog komiteta su predstavnici Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH, Makedonije, Njemačke, Austrije i Švajcarske.

Cilj regionalnog samita preduzetnika Srednje i Jugoistočne Evrope „300 najboljih”, u okviru koga su proglašeni dobitnici priznanja, je promocija značaja preduzetništva za ekonomski i društveni razvoj i pružanje doprinosa razvoju preduzetništva.

Dodjelom nagrada želi se javno odati priznanje i široj javnosti skrenuti pažnja na vizionare i lidere sjutrašnjice čiji su rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vrijeme kazao je prof. dr sc. SiniŠa Zarić, predsjednik Međunarodnog komiteta za dodjelu ove nagrade.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *