Prava slika vašeg organizma u rukama stručnjaka

Kompletna radiološka dijagnostika za vas i vašu porodicu

Gotovo da ne postoji ni jedno stanje, bolest ili povreda, koja ne zahtijeva radiološku analizu. Od velikog je značaja u dijagnostifikovanju, a kasnije i u praćenju efekata terapije i ranom otkrivanju eventualnih komplikacija koje se mogu javiti tokom liječenja. Često se dešava da, iako se osjećamo naizgled sasvim dobro, unutrašnji procesi u organizmu već uveliko pokazuju da ne funkcioniše baš sve kako treba i ukazuju na moguća oboljenja. Ukoliko ih otkrijemo na vrijeme, većina budućih komplikacija mogla bi se spriječiti. Ultrazvučna dijagnostika je jedna od najčešće primjenjivanih radioloških metoda, upravo zbog svoje dostupnosti i neškodljivosti za pacijente, a u isto vrijeme visoke specifičnosti i senzitivnosti.

Doktor Vuk Kadić, specijalista radiologije u Moj Lab poliklinici

Prepustite detaljnu, kompletnu kontrolu doktoru Vuku Kadiću, specijalisti radiologije, koji će zahvaljujući svom znanju i iskustvu otkloniti vaše sumnje ili postaviti preciznu dijagnozu. Dokazana stručnost dr Kadića i sofisticirani dijagnostički aparati koji su u samom vrhu svjetske medicinske tehnologije, a po prvi put dostupni u Crnoj Gori, omogućavaju najkraći put do uspostavljanja precizne dijagnoze i liječenja.

Poliklinika raspolaže najsavremenijom laboratorijom i uređajima koji su se pokazali najefikasnijim u medicinskoj dijagnostici širom svijeta. Zahvaljujući ultrazvuku Acuson Sequoia, po prvi put dostupnom kod nas, omogućena je široka paleta dijagnostičkih radioloških i ginekoloških pregleda uključujući ehokardiografiju i kolor dopler. Zahvaljujući digitalnom rendgen aparatu sa minimalnom dozom zračenja, dobijaju se visokokvalitetni rendgenski snimci: skeleta, abdomena, urotrakta, pluća i srca.

Iskoristite posebne povoljnosti u  Moj Lab poliklinici,  obavite kompletan ultrazvučni pregled određene regije ili cijelog tijela. Zakažite pregled pozivom na br 19989.

Check Also

Zašto bi “Liderstvo u zrnu soli” trebalo da pročita svako ko je zaposlen?

Poslovne knjige uglavnom pretenduju da budu “pametne, poučne, strogo definisane, pune pojmova i definicija”. Knjiga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *