Balša Mitrović – najbolji mladi menadžer Crne Gore

Dodajte komentar

Balša Mitrović, izvršni direktor budvanske kompanije “Megapromet d.o.o.” izabran je za najboljeg mladog menadžera Crne Gore za 2019. godinu, po odluci Upravnog odbora Asocijacije menadžera Crne Gore.

Uručenje nagrade obavljeno je u prostorijama kompanije, od strane predsjednika Asocijacije Budimira Raičkovića, i tom prilikom Mitrović je izjavio:

“Ova nagrada mi mnogo znači, jer u nizu nagrada koje je dobila kompanija kojom rukovodim, istovremeno je i potvrda mom ličnom zalaganju i angažovanju. Slijedim put i viziju koju je još davne 2002. godine započeo moj otac, zajedno sa krugom najbližih saradnika, ali i sa 380 zaposlenih profesionalaca u svom poslu, koji su dobrom menadžeru uvijek desna ruka. Ponosan sam na uspjehe koje zajedno ostvarujemo i osjećam odgovornost da i dalje gradim reputaciju i imidž ne samo na dobrim rezultatima poslovanja, već prije svega na pozitivnim reakcijama potrošača i poslovnih partnera. Prioritet je da “Megapromet” nastavi da bude dobar član zajednice i društveno odgovoran subjekt”, istakao je Balša Mitrović, izvršni direktor kompanije “Megapromet d.o.o.” Budva.

U oštroj konkurenciji među 270 nominovanih, prihvaćeno je 78 kandidatura, a jednoglasnom odlukom priznanje je dodijeljeno izvršnom direktoru ove uspješne budvanske kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *