U Crnogorskom Telekomu dostupna kompletna linija iPhone 12 pametnih telefona

Dodajte komentar

U Crnogorskom Telekomu sada su dostupni svi modeli iz nove iPhone 12 serije, pa uz iPhone 12 Pro i iPhone 12 korisnici Telekoma mogu kupiti i iPhone 12 Mini i iPhone 12 Pro Max. Uređaji su dostupni putem sajta www.telekom.me, kroz aplikaciju Telekom ME i u T-Centrima širom Crne Gore.

Zahvaljujući novim uređajima svi Apple korisnici sada mogu da pronađu iPhone koji se uklapa u njihov stil i odgovara svim njihovim potrebama.

iPhone 12 Mini tako donosi sve benefite Apple pametnih telefona u kompaktnom kućištu, i sa ekranom od 5.4 inča predstavlja najtanji i najlakši smartfon na tržištu sa performansama ostalih uređaja iPhone 12 serije, dok iPhone 12 Pro Max donosi do sada najveći ekran od 6.7 inča i dodatno unaprijeđenu kameru, za još bolje multimedijalno iskustvo.

Sa potpuno novim dizajnom, iPhone 12 serija donosi i nenadmašan novi sistem kamera, novi Super Retina XDR displej od ivice do ivice uređaja za još upečatljivije iskustvo uživanja u sadržaju, najizdržljivije Ceramic Shield zaštitno staklo na ekranu, i do sada najbrži procesor u pametnim telefonima – A14 Bionic – koji je dizajnirao Apple.

Više informacija o novoj iPhone 12 seriji može se pronaći na sajtu www.telekom.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *