Nedjeljni poslovni horoskop 23. novembar – 29. novembar

OVAN

Bićete prijatno iznenađeni kada dođete do nekih informacija koje se tiču vašeg zalaganja i posvećenosti poslu. Ne mora da znači da će pohvala stići od nadređenih – vi ste neko ko je omiljen kod kolega, a da toga još uvek niste svesni. U sredu, zatražite stručno mišljenje nekog sa više iskustva. Posebnu pažnju obratite na zamke i negativne stvari vezane za posao. Bolje je da učite iz tuđeg iskustva, nego iz sopstvenog. U petak, klonite se lošeg društva i negativnih pojedinaca. Izbegavajte da učestvujete u raspravama i, generalno, suzdržite se od svih reakcija.

BIK

Zašto se posvetiti praktičnom delu kada je faza smišljanja u punom jeku? Recite svakom ko vas pritiska da donošenje odluka mora da sačeka sredinu nedelje i objasnite im zašto je to dobro. Sreda i četvrtak će vas dočekati sa povećanom intuicijom, bićete toliko osetljivi da će vam se činiti da možete da predvidite šta će se sledeće desiti. A to nije čak ni najbolje što će vam se desiti ove nedelje, najbolje dolazi u petak kada ćete biti na vrhuncu. Iskoritite to vreme najbolje što možete.

BLIZANCI

Hladna logika i topli međuljudski odnosi su pravi način da započnete nedelju. Krenite sa sastancima i pozdravima i bacite se direktno na posao. Te dve stvari nisu međusobno isključive, tako se samo radi. Iskoristite priliku za druženje u sredu i četvrtak koja nije vezana za posao. Trenutno će vam odgovarati lagani pristup kojim vodite ljude oko sebe. I koliko god želeli da budete nezavisni u petak i preko vikenda ćete ipak morati da se oslonite da druge.

RAK

Početkom nedelje, ulozi su mnogo veći nego što se to čini. Ako ste se oslanjali na gro plan, bolje bi vam bilo da to razjasnite i to brzo. Jer sreda i četvrtak donose ozbiljnije teme za razgovor koje ćete imati sa svojim trenerom, šefom ili mentorom. Krenite sa praktičnim stvarima, a zatim proširite razgovor na svoju karijeru u celini. Budite oprezni sa koracima koje ćete praviti sada, pogotovo ako mislite da ih načinite u petak i subotu, nepredviđeni problemi vrebaju u blizini. Nedelja i ponedeljak su mnogo pogodniji.

LAV

Dobro pogledajte koliko vam je sto pretrpan početkom nedelje, obratite pažnju na dolazeće rokove, posao koji će najverovatnije da se nagomila u nepoznatim količinama. Imate tendenciju da preuzmete previše stvari na sebe i sreda i četvrtak će najverovatnije doneti rokove za njihov završetak. Obratite pažnju na odnose na poslu, mali problem sa određenom strankom može dovesti do lavine. Ne očajavajte, pomoć je na putu. Petak i subota vas dočekuju sa šansom, ako ste spremni da je istražite.

DJEVICA

Uglavnom ste jako dobro fokusirani na zadatak pred sobom, ali početak nedelje vas neće baš tako dočekati. Obratite pažnju da vam sitne stvari koje nisu bitne za konačan ishod ne odvuku pažnju. U sredu i četvrtak možete imati uznemiravajuće iskustvo na poslu ili možda zbog posla. Nikad nije neprimereno da se odmaknete i saberete. Tada informacije koje sakupite, u petak i subotu, vam mogu razjasniti neke stvari. Kopajte dovoljno duboko i možete otkriti potencijalne probleme kao i stvari koje mogu da vam se isplate.

VAGA

Veoma ste motivisani, ekstra inteligentni i šarmantni kako nedelje počinje. Odlična kombinacija za korak napred u vašoj karijeri. Takođe ovo je pravo vreme i za neku romansu. Sve ovo će se vas sa treskom vratiti na zemlju u sredu i četvrtak i zahtevaće od vas da ponovo budete oraganizovani i praktični. Ako ste postavili dobar temelj, možete se vratiti tome u petak i nastaviti preko vikenda, nalet novih ideja vas čeka.

ŠKORPIJA

Imate zavidan broj veština ali priznajte nedostatke i pokušajte da ih popunite kako nedelja počne. Naučite, menjajte se – možete naći kreativan način da popunite sve a ne samo neke delove. U sredu i četvrtak ste na vrhuncu i možete da se nosite sa svime, bilo na sanstanku, terenu ili nekoj prezentaciji. Obratite pažnju i na šansu da se spojite sa nekim. Petak i vikend su vam totalno zauzeti pa možete doći u iskušenje da znemarite fizičko zdravlje. Nemojte.

STRIJELAC

Držite prikladan ton i krenite kako nedjelja počne. Ako imate nekog ozbiljnog posla, krenite polako, odlučno i samo napred. Tako ćete postići mnogo u sredu i četvrtak, posebno ako se budete koncentrisali na ono što je već pred vama. Završite sve, začepite sve moguće rupe i spremni ste za šansu koja će vam se ukazati u petak. Puni ste snage i znate kako da je prenesete drugima ih vašeg okruženja. Nedelja je odlična da zapečatite neke od dogovora koje ste napravili u toku nedelje.

JARAC

Počnite da radite već jednom! Ne liči na vas da gubite vreme početkom nedelje. Blokirajte svoju potrebu da stalno proveravate poštu ili da idete na interenet svakih pet minuta. Tada će vam se (srećom!) zvezde nasmešiti i krenućete punom snagom napred u sredu i četvrtak. Budite svesni svoje pozicije i znanja koje posedujete. U petak i preko vikenda, imaćete još po koju varnicu sa izvrsnom idejom, ali i dalje je važno da održavate kontakt sa ljudima.

VODILIJA

Raznolikost je što ono vaš posao čini zanimljivim, zato razmislite o tome da malo začinite svakodnevnu rutinu početkom nedelje. Vaš um je veoma aktivan prostor i što ga više budete popunjavali imaće više materijala za rad. Zato sada obavite važne sastanke jer oko srede i četvrtka vaša energija će više biti okrenuta ka nezavisnim projektima, po mogućstvu bez prekidanja sa strane. U petak i preko vikenda vi ste pravi izvor ideja. Možda je vreme da se zapitate da li vam je posao bitniji od privatnog života.

RIBE

Da bi stvari uradili kako treba na početku nedelje, možda ćete morati malo da zakočite mašineriju. Ali uradite to kako treba, izložite slučaj jezgrovito i zatražite sredstva koja su vam potrebna. U sredu i četvrtak bićete u centru pažnje. Budite spremni da odgovarate na pitanja, bilo da je to povremeno “kako si?” ili više formalnija pitanja. U petak ili preko vikenda pružiće vam se šansa da napravite pravi potez. Samo dobro razmislite o posledicama pre nogo što uradite nešto.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

Check Also

150 hiljada vakcina stiže u Crnu Goru

Crna Gora je potpisala predugovor sa Kinom na osnovu kojeg će 150.000 vakcina stići u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *