Ski centar Kolašin 1600 otvora sezonu polovinom decembra

Dodajte komentar

Turistička sezona 2020/21 na ski centru Kolašin 1600 će biti otvorena polovinom decembra 2020.godine. U toku predstojeće sezone ski centar Kolašin 1600 dočekaće posjetioce sa novim skijaškim stazama namijenjenim osrednjim i naprednim skijašima i bogatim zabavno-rekreativnim sadržajima, a na raspolaganju će biti 10,5 km skijaških staza, šestosjedna žičara otvorenog tipa koja opslužuje te staze, restoran, caffe bar, ski škola, ski rental i poligon za obuku početnika, saopštili su organizatori.

Skijališta Crne Gore u ponudi će imati i organizaciju outdoor aktivnosti u vidu vožnje kvadovima, dnevne/noćne šetnje na krpljama, nordijsko skijanje, kao i organizaciju team building aktivnosti. Sve outdoor i team building aktivnosti se rade po upitu.

Posjetioci ski centra moći će da uživaju u čarima restorana Troglava 5* koji je izgrađen u duhu modernog planinskog ambijenta kapaciteta 400 mjesta. Kuhinja restorana bazirana je na tradicionalnim crnogorskim jelima pripremljenim na autentičan način bjelasičkih krajeva.

U sklopu objekta nalazi se skijašnica sa caffe barom gdje se gosti mogu poslužiti toplim i hladnim alkoholnim i bezalkoholnim napicima. Za goste ski centra obezbijeđen je i parking prostor za putnička vozila kapaciteta 300 mjesta koji će biti besplatan.

Takođe, Skijališta Crne Gore, i ove godine, omogućila su akcijske cijene za kupovinu sezonskih ski pasova u predsezoni. Cijena sezonskog ski pasa u periodu od 10.11.2020. do 15.12.2020.godine iznosi 150€ za odrasle i 80€ za djecu uzrasta do 14 godina starosti. Napominjemo, da kupci sezonskog ski pasa imaju mogućnost trodnevnog besplatnog skijanja na Olimpijskom centru Jahorina, dok je ugovor za zaključenje istog poslovnog aranžmana sa Skijalištima Srbije u postupku potpisivanja.

Cijeneći ukazano povjerenje svim kupcima sezonskog ski pasa za zimsku turističku sezonu 2019/20 Skijališta Crne Gore poklanjaju besplatan sezonski ski pas za zimsku sezonu 2020/21.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *