Obavještenje za klijente Podgoričke banke

Dodajte komentar

Podgorička banka je svim klijentima, imaocima transakcionih računa u Podgoričkoj banci, poslala pisanu Ponudu za otvaranje transakcionog računa/ obavještenje o promjenama brojeva transakcionih računa, izmjenama funkcionalnosti i mogućnostima korišćenja proizvoda i usluga ugovorenih u Podgoričkoj banci AD Podgorica, Member of OTP Group (Podgorička banka), koje stupaju na snagu danom pripajanja Crnogorskoj komercijalnoj banci AD Podgorica (CKB).

“U slučaju da niste dobili ovu Ponudu, molimo da posjetite ličnog bankara i ekspozituru Podgoričke banke.  Novi brojevi računa u CKB koji su komunicirani u pomenutoj pisanoj Ponudi, a koji će zamijeniti postojeće račune u Podgoričkoj banci, biće važeći od momenta spajanja banaka. Nakon pravnog spajanja banaka, a u narednih godinu dana od tog momenta, uplate izvršene na postojeće račune u Podgoričkoj banci biće prihvaćene, a uplaćena sredstva preusmjerena na novootvorene račune u CKB. Ipak, savjetujemo da na vrijeme obavijestite svoje poslodavce i uplatioce o novom broju računa”, navodi se u obavještenju Podgoričke banke.

Imajući u vidu aktuelnu epidemiološku situaciju uzrokovanu širenjem COVID 19, u cilju zaštite zdravlja, banka će o novim brojevima računa klijenata penzionera obavijestititi Fond PIO Crne Gore. Potrebno je da klijenti penzioneri prethodno potpišu saglasnost u ekspozituri Podgoričke banke, čime bi omogućili da banka umjesto njih informiše Fond PIO Crne Gore o novom broju računa penzionera.

Od momenta spajanja banaka, plaćanja u zemlji i prema inostranstvu biće omogućena samo sa novih računa koji su otvoreni u CKB.

Sastanak sa ličnim bankarom u Podgoričkoj banci možete zakazati pozivom Call centru na broj 19900.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *