Hipotekarna banka i Mastercard daruju korisnike aplikacije MojNovčanik sa 5 eura za trgovinu u TeaMedica apotekama

Dodajte komentar

Hipotekarna banka u saradnji sa Mastercardom pripremila je novu akciju za korisnike aplikacije MojNovčanik – promo kodove u vrijednosti od 5 € za sve postojeće, ali i nove korisnike mobilne aplikacije MojNovčanik, a namijenjene za trgovinu u TeaMedica apotekama. Svaki korisnik aplikacije MojNovčanik koji u periodu od 10. novembra do 10. decembra izvrši makar jednu transakciju aplikacijom u bilo kojoj prodavnici dobiće SMS (kratku tekstualnu poruku) sa kodom u vrijednosti od 5 eura koje može iskoristiti isključivo u TeaMedica apotekama. Jedan korisnik ima pravo na jedan kod. Ova promotivna akcija trajaće do 10. decembra, a promotivni kodovi mogu se iskoristiti do kraja godine, tj. do 31. 12. 2020. godine.

Podsjećamo da aplikacija MojNovčanik (za Android mobilne telefone koji imaju ugrađenu podršku za NFC), omogućava brzo, sigurno i beskontaktno plaćanje, uz pomoć mobilnog telefona, na POS terminalima koji prihvataju Mastercard platne kartice. Prednost ove aplikacije je što je dostupna svima koji posjeduju Visa ili Mastercard platnu karticu izdatu bilo gdje u svijetu.

Da bi mogli da koriste pogodnosti mobilnog plaćanja, korisnici treba da preuzmu i instaliraju aplikaciju MojNovčanik sa Google Play Store-a i da se uspješno registruju. Putem ove aplikacije, korisnikov mobilni telefon postaje i njegov novčanik, a velika pogodnost je što je potreban samo jedan PIN KOD za plaćanje svim karticama koje su unijete u aplikaciju MojNovčanik.

Aplikacija MojNovčanik je besplatna i ne postoje dodatni troškovi prilikom plaćanja putem ove aplikacije.

Aplikaciju možete preuzeti na linku https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hipotekarnabanka.mojnovcanik&hl=en

Kako da instalirate i koristite aplikaciju MojNovčanik pogledajte ovdjehttps://www.youtube.com/watch?v=rYs1rC-8VkY

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *