Besplatnu radionica “Kako da poslujete na Airbnb platformi”!

Dodajte komentar

ICT Hub, u saradnji sa partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore, organizuje besplatnu online radionicu „Kako da poslujete na Airbnb platformi“, koja će se održati u četvrtak, 12. novembra, u 18:00h. Prijava za radionicu je dostupna na adresi https://bit.ly/36qnbfj. Radionica se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“.

Šta se može naučiti na besplatnoj radionici? Na radionici posvećenoj Airbnb platformi učesnici će saznati i naučiti ključne karakteristike i benefite koje ova platforma omogućava, kako da kreirajju Airbnb nalog i postave smještajni objekat, kako da optimizuju profil smještajnog objekta i da upravljaju recenzijama na profilu. Takođe na radionici će imati priliku da dobiju smjernice za kreiranje i postavljanje dobrih fotografija i da se upoznaju sa primjerima dobre prakse.

Predavač na radionici o Airbnbu je Milan Stojković, vlasnik agencije Etourism Consulting, sa više od osam godina iskustva u edukaciji i radu na platformama koje su namijenjene turizmu, ugostiteljstvu i marketingu. Milan je stekao iskustvo u radu sa domaćim, ali i klijentima iz inostranstva, kao što su hoteli, turističke agencije, organizacije i udruženja, javne ustanove, pojedinci, pa čak i jedna evropska kraljevska porodica! Privržen je edukaciji i dijeljenju znanja, što kao nekadašnji profesor u turističkoj školi, tako i kroz brojne edukacije, seminare i konferencije. Trenutno je najviše angažovan na kreiranju online marketing strategija za klijente.

Svi predstavnici malih i srednjih preduzeća iz oblasti turizma u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori mogu se prijaviti za onlajn radionicu gdje će imati priliku da unaprijede svoje vještine i poslovanje putem interaktivnog predavanja, razmjene iskustava, individualnih vježbi, konsultacije sa predavačem na licu mjesta i materijala za budući rad.

Digitalizacija u turizmu je uvijek bila i izazov i potreba, ali je tekuća godina pokazala kako je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih ponuđača postala i neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja.

Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“ u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore. U okviru projekta prethodno su organizovane tri radionice –  „Booking.com za početnike“, „Booking.com – napredna radionica“ i „TripAdvisor – sve što treba da znate“.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *