Wizz Air lansira platformu Wizz Ride

Dodajte komentar

Wizz Air danas pokreće WIZZ RIDE, novu platformu za rezervaciju taksi i privatnog prevoza integrisanu u svoju postojeću mobilnu aplikaciju, u partnerstvu sa vodećim B2B servisom za iznajmljivanje kola i rješenja u oblasti mobilnosti, kompanijom CarTrawler. Platforma nudi korisnicima širok izbor opcija putovanja i planiranje puta čini efikasnijim zahvaljujući specijalizovanim rješenjima.

Korišćenjem Using CarTrawler’s industry-first ground mobility software development kit, WIZZ RIDE svojim korisnicima omogućava da isplaniraju savršen put, bez obzira da je na zahtjev ili prethodno rezervisan. Povezivanjem opcija prevoza WIZZ RIDE čini putovanja jednostavnijim je nudi sve usluge za putnike na jednom mestu, od trenutka kad izađu iz kuće do dolaska na željenu destinaciju.

Uvijek se trudimo da putnicima nudimo putovanje bez stresa i zato uvodimo nove usluge koje podrazumijevaju odlično iskustvo u svim fazama putovanja. Proizvod WIZZ Ride obezbjeđuje korisne servise i za unaprijed rezervisan i za prevoz na zahtjev, što korisnicima štedi vrijeme i novac. Ova usluga koja je jednostavna za korišćenje je uvedena u saradnji sa kompanijom CarTrawler i dostupna je jednim klikom na mobilnu aplikaciju Wizz Aira. Ponosni smo što smo prva avio-kompanija na svijetu koja uvodi tako inovativnu uslugu koja se savršeno uklapa sa našim ultraniskim cijenama karata i putovanje čini lakšim nego ikada ranije, izjavio je Džordž Mikalopulos, komercijalni direktor Wizz Aira.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *