Novi Telenor pripejd paketi sa više kredita i više interneta

U okviru novogodišnje kampanje Telenor je pripremio dva nova paketa za priprejd korisnike. Nove pripejd ponude osmišljene su tako da korisnicima pruže dovoljno mogućnosti za komunikaciju, surfovanje internetom i uživanje u aplikacijama dostupnim putem Telenorove 4G mreže.

Korisnicima su od juče na raspolaganju pripejd paketi po cijeni od pet i  deset eura. Korisnik koji kupi paket od pet eura ima mogućnost da tokom sedam dana koristi 50 gigabajta interneta i 50 eura kredita za pozive i poruke u nacionalnom saobraćaju. Korisnici koji se odluče za paket koji košta deset eura mogu besplatno aktivirati čak 200 gigabajta interneta i 100 eura kredita za pozive i poruke u nacionanom saobraćaju u trajanju od  15 dana od momenta aktivacije kartice.

Korisnici takođe mogu uživati i u svojim omiljenim aplikacijama, jer u okviru oba paketa dobijaju  po 10 GB interneta mjesečno za Facebook i Instagram, koji važi godinu dana od aktivacije.

Uz nove pripejd pakete, korisnici imaju mogućnost aktivacije tarifnog dodatka Telenor start  po cijeni od 4, odnosno 6 eura, u zavisnosti od toga koji paket koriste. Aktivacijom dodatka od 4 eura dobija se 50 gigabajta interneta i 50 eura bonus kredita koji važe sedam dana, dok  se aktivacijom dodatka od 6 eura dobija 200 gigabajta interneta i 100 eura bonus kredita u trajanju od 15 dana.

Svi dodaci mogu da se aktiviraju putem koda *123#  ili putem Moj Telenor aplikacije. Sve informacije o novoj ponudi dostupne su na sajtu www.telenor.me.

Check Also

Crnogorski elektroprenosni sistem dijeli dividendu od preko 7,4 miliona eura

Održana je deveta vanredna Skupština akcionara Crnogorskog elektroprenosnog sistema, kojom je predsjedavao v.d. izvršnog direktora …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *