Nagradna igra za korisnike platnih kartica i elektronskog bankarstva Erste banke

Dodajte komentar

Erste banka u saradnji sa kompanijom Mastercard© ponovo pokreće nagradnu igru  „Karticu provuci, nagradu izvuci“,  koja traje od 1. novembra 2020. godine do 31. marta 2021.

U nagradnoj igri učestvuju fizička i pravna lica, korisnici Erste platnih kartica i usluga Erste elektronskog bankarstva.

Nagrade će biti dodjeljivane u pet mjesečnih kola, a za učešće će se kvalifikovati rezidenti fizička i pravna lica koja tokom mjesečnog ciklusa naprave najmanje jednu transakciju Erste platnim karticama u vrijednosti većoj od 5 EUR na prodajnim mjestima u zemlji, inostranstvu ili na internetu, uz bar jednu transakciju servisima Erste elektronskog bankarstva, bez obzira na vrijednost transakcije.

Tokom pet kola nagradne igre Erste banka će nagraditi ukupno 160 fizičkih lica i 55 pravnih lica.

“Za svako mjesečno kolo tokom trajanja nagradne igre biće dodjeljivani vaučeri vrijedni 50 EUR za trgovinu u prodajnim objektima Voli trade d.o.o. širom Crne Gore* za 30 fizičkih i 10 pravnih lica. Dodatno, mjesečno će biti izvučeni i dobitnici tri vaučera vrijedna 100 EUR, 200 EUR i 300 EUR za trgovinu u prodajnim objektima EuroTehnika MN d.o.o. Vaučere vrijedne 100 EUR i 300 EUR moći će da dobiju klijenti fizička lica, a vaučer u vrijednosti od 200 EUR, pravno lice”, navode iz Erste banke.

Jednom izvučeni dobitnik nagrade ne može biti ponovo nagrađen u tekućem ili sljedećim izvlačenjima.

Prve 43 mjesečne nagrade biće izvučene 7. decembra 2020. metodom slučajnog odabira pomoću softvera dizajniranog za tu namjenu. Banka će nakon svakog kola o rezultatima obavještavati dobitnike koristeći dostupne kontakt podatke iz svoje korisničke baze, a obavještenja će postavljati i na internet stranici www.erstebank.me.

*Napomena: Vaučer se može iskoristiti u svim objektima Voli trade d.o.o. izuzev hipermarketa „Naš diskont“ u Podgorici

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *