Prijavite se za besplatnu online radionicu „Booking.com napredna radinoca“

ICT Hub, u saradnji sa partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore, organizuje besplatnu online radionicu „Booking.com napredna radionica“, koja će se održati u četvrtak, 29. oktobra, u 18:30h. Prijava za radionicu je dostupna na adresi https://bit.ly/3jzBrqi, a jedini uslov je posjedovanje Facebook profila. Radionica se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“.

Šta se može naučiti na drugoj Booking.com radionici? Na koje načine je moguće dodatno razviti postojeći profil na ovoj platformi, dodatne funkcije u okviru platforme kao što su kaledar, dodavanje različitih vrsta soba i objekata kao i upotreba opcije „ocjena korisnika“ na profilu kako bi se prepoznale potrebe gosta i privukao što veći broj posjetilaca. Sve odgovore i informacije o Booking.com dijeliće Igor Stojanović koji ima preko osam godina iskustva u edukaciji i radu na platformama koje su namijenjene turizmu, ugostiteljstvu i marketingu.

Svi predstavnici malih i srednjih preduzeća iz oblasti turizma u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori mogu se prijaviti za onlajn radionicu gdje će imati priliku da unaprijede svoje vještine i poslovanje putem interaktivnog predavanja, razmjene iskustava, individualnih vježbi, konsultacije sa predavačem na licu mjesta i materijala za budući rad.

Digitalizacija u turizmu je uvijek bila i izazov i potreba, ali je tekuća godina pokazala kako je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih ponuđača postala i neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja.

Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“ u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore. U okviru projekta prethodno je organizovana radionica „Booking.com za početnike“.

Check Also

EU i Južna Koreja: SAD diskriminišu strane proizvođače električnih vozila

Većina električnih vozila neće biti pogodna za odobravanje poreznih kredita zbog zakonske odredbe u SAD-u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.