Maraš razriješena, Miroslav Vuković novi izvršni direktor Plantaža

Dodajte komentar

Verica Maraš razriješena je sa funkcije izvrišnog direktora kompanije 13. jul – Plantaže.

Za novog izvršnog direktora imenovan je Miroslav Vuković, dosadašnji direktor Sektora pravnih i opštih poslova.

Iz Plantaža je saopšteno da je Maraš razriješena na lični zahtjev “iz objektivnih razloga, vođena interesima kompanije i novonastalim okolnostima”.

“Odbor direktora se zahvalio Maraš na dosadašnjoj profesionalnoj saradnji i postignutim rezultatima. Odbor direktora je donio odluku da se na funkciju izvršnog direktora imenuje Miroslav Vuković, direktor Sektora pravnih i opštih poslova”, navodi se u saopštenju.

Dodaju da Maraš svoje razrješenje nije uslovaljavala isplatom bilo kakve otpremnine.

“Zbog potrebe da se neutrališu neosnovane informacije koje su plasirane javnosti, javnost se informiše da  Maraš svoje razrješenje nije uslovaljavala isplatom bilo kakve otpremnine”, saopšteno je iz kompanije.

“Odbor direktora je u skladu sa obavezama iz Statuta izvršio imenovanje odgovarajućih tijela sastavljenih od po dva člana odbora i tri stručna lica iz kompanije, kao stručnih tijela za njegov dalji uspješan rad”.

Iz Plataža je saopšteno da su pokrenute i aktivnosti za organizovanje revizorskog odbora u Kompaniji.

“Odbor je razmotrio više tekućih pitanja iz domena svoje nadležnosti, posebno nagalašavajući potrebu faunkcionisanja Kompanije u uslovima djelovanja korona virusa”, zaključuje se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *