UCG: Prijave za besplatnu obuku za početnike u biznisu do 30. oktobra

Poziv za studente Univerziteta Crne Gore za besplatnu dvomjesečnu Obuku za početnike u biznisu, otvoren je do 30. oktobra 2020. Obuka je, zbog epidemiološke situacije i važećih mjera,iz prethodnog pomjerena za ovaj studijski semestar, za novembar i decembar.

Obuku realizuju Karijerni centar Univerziteta Crne Gore i Kancelarija za inovativno-edukativne usluge. Program dvomjesečne obuke čine predavanja i radionice namijenjene sticanju i širenju znanja o preduzetništvu, inovacijama kao i razvoju preduzetničkih vještina studenata UCG, svih nivoa studija. Polaznicima obuke biće demonstriran i način izrade biznis plana.

Predavanja i radionice, u trajanju od sat vremena. održavaće se dvaput sedmično.

Predavanja će biti organizovana u prostorijama Kancelarije za inovativno-edukativne usluge, koje se nalaze u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru.

Svi zainteresovani studenti mogu poslati svoje prijave (CV – Europass format i motivaciono pismo) na e-mail adresu: [email protected].

Broj slobodnih mjesta je 10, a kandidatima ćemejlom biti poslata obavještenja o prihvaćenim prijavama i detaljima i planu Obuke.

Nakon obuke biće organizovan nagradni konkurs za najbolju startap ideju sa nagradnim fondom većim od 15.000€.

Check Also

ePoslovanje: Šta je to eRačun i zašto nam je potreban

Privredna komora i Asocijacija menadžera Crne Gore organizovale su panel na temu „ePoslovanje: Šta je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *