Od danas omogućeno testiranje fiskalnih servisa

Pristup testnom okruženju radi testiranja fiskalnih servisa u okviru projekta elektronske fiskalizacije omogućen je od danas, najavljeno je iz Poreske uprave.

Od ovog momenta sva zainteresovana pravna i fizička lica koja se prijave u skladu sa procedurom definisanom dokumentom Fiskalni servis – Uputstvo za pristup fiskalizaciji mogu vršiti testiranje funkcionisanja sistema.

Treba napomenuti da će portal SEP za potrebe elektronske fiskalizacije biti dostupan od 02.11.2020. godine, od kada će se upis obveznika fiskalizacije u ROF odvijati putem istog i u početku će biti omogućen isključivo za potrebe testiranja funkcionalnosti, te podaci koji budu na njemu upisani neće predstavljati registracione podatke za produkciju.

Ovdje možete pogledati Uputstvo za privremeni proces testiranja fiskalnog servisa: https://www.poreskauprava.gov.me/vijesti/234692/ELEKTRONSKA-FISKALIZACIJA-Testiranje-fiskalnih-servisa-u-okviru-projekta-elektronske-fiskalizacije-bice-omoguceno-20-oktobra-202.html dok ažuriranu verziju Uputstva za pristup fiskalizaciji možete naći ovdje:  Fiskalni servis – Uputstva za pristup fiskalizaciji v3.1.docx

 

 

Check Also

Budžetu se nadaju do kraja godine

Radni sastanak ministara finansija i ekonomije Darka Radunovića i Dragice Sekulić, sa kandidatima za ministre …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *