Počinje prodaja savitljivih LG OLED televizora

Nakon nekoliko godina testiranja i prikazivanja po sajmovima, LG je konačno zvanično počeo prodaju svojih „urolanih“ OLED televizora. Za sada, RX Signature OLED R LG televizori mogu da se kupe samo u Južnoj Koreji. U pitanju je model od 65 inča sa 4K rezolucijom, koji može da se smota u aluminijumsku bazu, odakle se izvlači pritiskom tastera na daljinskom upravljaču.

Interesantno je da TV ne mora u potpunosti da se izvuče iz postolja da bi radio. Može da se izvuče samo malo, kada služi kao (veoma skup) digitalni sat, kontroler za muziku i slične stvari. Ako se izvuče većim dijelom, može da obezbedi gledanje filmova bez crnih linija na vrhu i dnu…

LG ovaj televizor reklamira kao uređaj koji obezbjeđuje premium sliku bez zauzimanja prostora na zidu. Televizor je „spakovan“ u aluminijumsko kućište, koje može da bude gravirano i personalizovano prema željama kupca, a za zvučnike je na raspolaganju četiri boje zaštitnih mrežica. Sve to će morati da se papreno plati – čak 87.000 dolara. Za sada nema naznaka kada će početi prodaja ovog televizora izvan Južne Koreje, ali vjerujemo da će LG uskoro proširiti tržišta na kojima će biti dostupan.

Izvor: PC Press

 

Check Also

Hotelijeri zadovoljni postsezonom ukoliko ne bude zatvaranja

Interesovanje i najave turista za septembar i do polovine oktobra postoje, ali je trenutno sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *