CKB i Podgorička banka i oktobar obilježile donacijama

Crnogorska komercijalna banka AD Podgorica (CKB) i Podgorička banka AD Podgorica, članice OTP grupe, obilježile su oktobar mjesec brojnim donacijama.

Kako je školska godina već počela banke su i ove godine donirale opremu brojnim školama želeći da doprinesu osavremenjavanju školskih sredstava i jednostavnijem izvođenju nastave.

Ove godine donacije za nabavku opreme dobile su Srednja stručna škola u Beranama koja će osavremeniti tehnička sredstva novom interaktivnom tablom, kao i osnovne škole „Marko Miljanov“ i „Maksim Gorki“ u Podgorici. 

Banke su i ove godine donirale zimske jakne koje će posredstvom Udruženja roditelji biti poklonjene djeci iz socijalno ugroženih porodica.

Kako je oktobar mjesec u kom se obilježava i Dan starih osoba, doniran je i sanitetski materijal domovima za njegu starih lica u Risnu i Bijelom Polju čime su banke i ove godine ukazale pažnju i starijoj populaciji. 

Ukupna vrijednost donacija iznosi preko 6.000 eura, a banke će i ove godine opredijeliti tradicionalne donacije novorođenim bebama u okviru akcije Nedjelje štednje koju pokreće CBCG.

“Banke nastavljaju sa svojim društvenoodgovornim djelovanjem i u susret predstojećem spajanju banaka koje je planirano za 11. decembar tekuće godine”, saopšteno je.

Check Also

Nakon kupovine Sberbank u Srbiji, Miodrag Kostić povećava udio u Addiko banci

Iako je kontinuirana kriza u posljednje tri godine mnoge stajala zatvaranja firmi, nema sumnje da …

Leave a Reply

Your email address will not be published.