Montenegro Airlines uveo čekiranje putem interneta za letove iz Podgorice i Tivta

Dodajte komentar

U cilju lakšeg i bržeg procesa prijave za let, Montenegro Airlines je uveo uslugu prijave putem interneta (web check-in). Usluga je dostupna za sve letove Montenegro Airlinesa iz Podgorice i Tivta.

Online prijavljivanjem sa svog računara, tableta ili pametnog telefona, a putem zvanične internet stranice kompanije www.montenegroairlines.com putnici mogu doći do boarding karte u samo par koraka. Nije neophodno da putnici imaju štampanu boarding kartu sa sobom, već je mogu sačuvati i na svom telefonu kako bi je pokazali na kontroli.

Prijavu je moguće obaviti najranije 48 h, a najkasnije 2 h prije planiranog vremena polaska leta. Podsjećamo da Montenegro Airlines trenutno saobraća ka Ljubljani, Beogradu, Frankfurtu, Parizu, Cirihu, Diseldorfu, Kopenhagenu, Hanoveru, Lionu i Beču.

Uvođenjem ove prakse MA dodatno umanjuje rizik širenja COVID-19 virusa. Shodno trenutnoj situaciji u svijetu, molimo putnike da se unaprijed informišu o opštim ograničenjima i uslovima putovanja za destinacije ka kojima putuju. Detaljne informacije o mjerama ulaska za pojedine zemlje mogu pronaći na internet stranici kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *