Jesenje iznenađenje za korporativne klijente

Dodajte komentar

Završni dio godine najčešće je period banketno-kongresnih aktivnosti. To je period kada kompanije, institucije ili pojedinci planiraju i realizuju aktivnosti kojima  zaokružuju poslovnu godinu. 

Banketno-kongresni segment je od posebne važnosti za hotel Ramada Podgorica. Zaseban ambijent od preko 900 m2, smješten na petom spratu na kojem se nalaze četiri sale različitih veličina, opremljene vrhunskom tehnikom, idealan je za organizovanje i realizaciju aktivnosti. Ukoliko je riječ o manjem, danas popularnom Zoom sastanku, sala „Duklja“ je idealna za to. Manji sastanak ili trening može biti realizovan u jednoj od sala, „Medun“ ili „Balkan“, koje su pogodne zbog dnevne svjetlosti i prirodne ventilacije. Veliki događaji se lagano mogu realizovati u balskoj dvorani, sali „Lesendro“, omiljenoj kod stalnih gostiju.

Izuzetna pažnja je posvećena mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela za prevenciju zaraznih bolesti, te njihovoj primjeni. Higijena je dio ustaljene prakse u hotelu Ramada Podgorica i prije pandemije, no ovih dana posebna pažnja je posvećena ovoj temi. U skladu sa standardom franšize, primjenjuju se najkvalitetnija eko sredstva.

Tim hotela Ramada Podgorica je osmislio poseban paket povoljnosti za korporativne klijente, za period jesen-zima. Male, velike stvari i detalje, te povoljnosti koje ih prate, posebno cijene naši stalni klijenti. Kako se poslovni odnos neprekidno gradi, set povoljnosti i beneficija predstavlja način da se poslovni odnos unapređuje. 

Ukoliko planirate realizaciju aktivnosti, ili želite uraditi trening, možda organizovati konferenciju ili održati sastanak sa timom van kancelarije, hotel Ramada Podgorica je idealan ambijent za to. Kvalitetna hrana, kolači, kafa, prirodni sokovi, samo su neki detalji koje posebno cijene stalni gosti. Natkrivena terasa na kompletnom petom spratu i blizina restorana „Panorama“ idealni su za organizaciju kafe pauza i obroka.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *