Kompanija svakom zaposlenom poklonila po nov automobil

Dodajte komentar

Kineska kompanija za proizvodnju čelika nagradila je svih svojih 4116 zaposlenih novim automobilima zbog prekoračenja ciljeva dobiti petu godinu zaredom.

Kompanija za proizvodnju gvožđa i čelika Điangsi (Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation) organizovala je 1. oktobra događaj kojim je proslavila svoj uspjeh i nagradila zaposlene za doprinos godišnjem rastu, prenosi Indeks.

Mediji prenose da je ta kompanija posljednjih pet godina bilježila sve veću dobit, a uprava je htela da učini nešto posebno kako bi zahvalila zaposlenima, pa su odlučili svakome od njih da poklone automobil.

Tokom nekoliko nedelja uoči kineskog Dana državnosti u serijama je podijeljeno ukupno 4116 vozila, od toga 2933 modela ford teritori i 1183 folksvagen magotana.

Prema kineskom sajtu Sohu, vrijednost vozila iznosi oko 500 miliona juana (74 miliona dolara) ali je kompanija Điangsi takođe najavila da će platiti i registraciju, petogodišnje auto-osiguranje, kao i porez na vozila.

Kao promotivni materijal za događaj kompanija je dronom snimila nekoliko stotina novih automobila postavljenih oko velike pozornice za proslavu 1. oktobra, a video-snimak je postao viralan na kineskim društvenim mrežama, dok je kompanija dobila brojne pohvale zbog podele profita sa svojim radnicima.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *