Osiguranje od nezgode za djecu u vrtićima, đake i studente

Dodajte komentar

Činjenica je da uglavnom svi, svjesno ili nesvjesno, prve dane kalendarske godine vezujemo za neke nove početke, izazove i rad na ostvarenju ciljeva koje smo zacrtali. Istina je i da im obično prethode trenuci prepuni iščekivanja, nadanja i sanjarenja o tome šta nam predstojeći momenti donose, a isto se vezuje i za još jedan period u godini.

Pogađate, mislimo na početak nove školske godine, koji je posebno važan svima koji nakon bezbrižnih ljetnjih dana treba da krenu u vrtić, školu ili na fakultet, ali i onima koji su tu da svaki korak učine lakšim i rasterećenijim – roditeljima.

Roditelji djece koja su krenula u vrtić i školske klupe vjerovatno koriste svaki trenutak da provjere da li je tu sve što će djeci biti neophodno: torba, školski pribor, odjeća, obuća, oprema za vannastavne aktivnosti… Čini se da listi nema kraja.,

Razumije se, kao i za sve u životu, pa tako i sada, uvijek je lakše kada uz sebe imate nekoga na koga možete da računate, ko će vam dati pravi savjet kada zatreba i ko će biti tu da vas podsjeti na sve ono što je važno, a što se može desiti da zaboravite u svoj toj septembarskoj trci. Jedna od stvari koju često previdimo su nezgode koje su sastavni dio svakog djetinjstva.

Ako vam se sada po glavi motaju najrazličitiji nemili scenariji u kojima vaše dijete igra glavnu ulogu, znajte da postoji rješenje koje će vas umiriti. Govorimo o ugovaranju polise osiguranja od nezgode, jer je za bezbrižne školske i studentske dane sada zadužen UNIQO – digitalni asistent UNIQA osiguranja koji će vam pomoći da u svega nekoliko klikova obezbijedite polisu osiguranja od nezgode za vaše dijete, bez odlaska u poslovnicu.

Ako se sjetite na kratko vašeg djetinjstva, sjetićete se i toga da vjerovatno nije bilo djeteta koje ga je proživjelo makar bez pada tokom igre ispred zgrade ili vožnje bicikla. Nije isključeno da još i danas u glavi čujete brižan glas roditelja koji vas upozorava da ne istrčavate na ulicu, već da pažljivo pogledate u obje strane prije nego što je pređete. Možda će vam mislima proći i predavanje koja su vam roditelji održali kada ste na velikom odmoru skočili sa ograde i ubrzo potom bili “nagrađeni” gipsom na ruci koji ste morali nositi nekoliko sedmica.

Evociranje uspomena ćemo prekinuti zaključkom da su nezgode česte i da ih je teško izbjeći, ali se, na sreću, njihove posljedice mogu ublažiti ugovaranjem polise koja vaše dijete štiti 24/7, tokom svih nastavnih i vannastavnih aktivnosti cijele školske godine. Drugim riječima, bez obzira na to da li se vaše dijete nalazi u vrtiću, školi ili na fakultetu, na času baleta, stranog jezika ili fudbala, bićete mirniji jer znate da ih od posljedica nezgode štiti UNIQA polisa osiguranja za djecu, đake i studente.

UNIQO je tu da vam pomogne da sve završite online, a za to će biti dovoljno da pogledate ponudu na www.uniqa.me i izaberete jedan od tri paketa sa različitim pokrićima osiguranja i godišnjom premijom od 5, 10 ili 15 eura.

Naš UNIQO je najsrećniji kada može da priskoči u pomoć i njegova mislija je da živote svih nas učini ljepšim, jer pored svega što radi, on uvijek pronađe načina da nas iznenadi i tako nadmaši samog sebe.

Zahvaljujući njegovoj sjajnoj ideji, UNIQA svojim klijentima uz polisu osiguranja od nezgode za djecu, đake i studente koje važi od 24h od izvršene online kupovine, do 1.septembra 2021. godine, nudi brojne povoljnosti kod svojih partnera:

  • 10% popusta na zdravstvene usluge PZU Poliklinike MilMedika – jer je zdravlje na prvom mjestu;
  • dodatnih 0,3% na štednu kamatnu stopu u Addiko banci – jer dobre navike treba usvajati od malih nogu;
  • 10-25% popusta na izdvojenu ponudu dječjeg asortimana u Sport Vision online prodavnici – jer dobro znamo koliko brzo djeca “prerastaju” odjeću i obuću;
  • 10% popusta na školski pribor i 20% na sva izdanja Obodskog slova – jer je kupovina letkira, vježbanki, sveski i olovki obavezna aktivnost svih roditelja djece školskog uzrasta;
  • 21% popusta na sav asortiman u svim TehnoPlus radnjama za gotovinsko plaćanje – jer nema potrebe da objašnjavamo koliko će se svaki roditelj ovome obradovati.

UNIQO je spreman da postane lični superheroj vašeg djeteta i zaštitnik vaše porodice. Nadamo se da ste i vi, jer vas čeka na našem veb sajtu i raduje se druženju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *