Od aprila udvostručeno korišćenje online bankarstva Erste banke, akcija za nove korisnike produžena do kraja godine

Erste banka produžava akciju povoljnosti za nove korisnike servisa online bankarstva, tako da će klijenti fizička lica koja ugovore usluge NetBankinga i mBankinga do 31. decembra ove godine, biti oslobođeni plaćanja prve tri mjesečne naknade.

Interesovanje klijenata i korišćenje servisa online bankarstva znatno je poraslo od sredine marta, kada je Erste banka za fizička lica obezbijedila dodatne povoljnosti, a sve u skladu s preporukama građanima da u cilju zaštite zdravlja izbjegavaju gužve i da što više koriste elektronske servise.

„Od početka godine do kraja avgusta, broj aktivnih korisnika elektronskog bankarstva NetBanking porastao je 16,8%, dok je broj aktivnih korisnika mobilnog bankarstva mBanking povećan za 24,1%. Aktuelna situacija je zasigurno uticala na masovnije korišćenje elektronskih servisa i kod već postojećih korisnika, što potvrđuje podatak da je od aprila ove godine udvostručen broj plaćanja koje klijenti obavljaju van filijale. Trenutno, građani svaki treći nalog realizuju elektronskim servisima. Očekivano, najveći rast je zabilježen kod mobilnog bankarstva mBanking“, rekao je Bojan Burić, direktor Sektora direktnih kanala u Erste banci.

Putem elektronskih servisa NetBanking i mBanking klijenti mogu obavljati plaćanja uz provizije koje su niže u odnosu na one na blagajni, dobiti uvid u stanje na svim računima u banci, ugovoriti trajni nalog, nalog direktnog zaduženja. Za efikasniji proces otvaranja računa i aktivacije ovih servisa preporučujemo mogućnost online zakazivanja sastanka u filijali putem internet stranice Erste banke.

Check Also

Japan poziva mlade da više piju kako bi napunili državni budžet

Mladi u Japanu ne piju mnogo, ali se vlasti nadaju da će nova kampanja to …

Leave a Reply

Your email address will not be published.