Prodat Hotel “Podgorica”

Kompanija “Normal Tours” izvršila prodaju Hotela Podgorica, pa će počev od oktobra Hotel Podgorica biti u vlasništvu francuskog državljanina, saopšteno je iz kompanije. Iz kompanije, međutim, nisu precizirali ko je novi vlasnik.

“Usljed problema u poslovanju izazvanih pandemijom korona virusa i potreba za kapitalom za finansiranje projekta Ljubović hill homes, donešena je odluka o prodaji Hotela Podgorica. Na ovaj način došli smo do kapitala koji nam je neophodan da u skladu sa ugovorenim obavezama projekat izgradnje  stambeno poslovnog kompleksa dovedemo do kraja”, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije su napomenuli  da će Hotel Podgorica nastaviti sa svojim radom i da će svi zaposleni ostati na svojim  radnim mjestima.

“Ovim putem želimo da se zahvalimo svim našim gostima koji su uživali u sadržajima kultnog Hotela Podgorica u proteklih sedamnaest godina, te se nadamo da će nastaviti da budu gosti Hotela bez obzira na promjenu vlasničke strukture”, navode.

Check Also

Koga Evropljani podržavaju na američkim predsjedničkim izborima?

Evropljani žele vidjeti pobjedu Joea Bidena nad Donaldom Trumpom na američkim predsjedničkim izborima, pokazuje anketa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *