Addiko poklanja za uspješan početak školske godine: Roditeljima slobodan dan, a djeci školski pribor

Dodajte komentar

Povodom početka školske godine, Addiko banka i njeni zaposleni donirali su školski pribor i stvari potrebne za školu djeci iz najugroženijih porodica u Crnoj Gori. Addiko tim se priključio akciji Udruženja Roditelji i prikupio 70 paketa pomoći, te time omogućio đacima čiji roditelji nisu u mogućnosti da im obezbijede sve potrebno da i oni srećno dočekaju početak školske godine.

Donaciju su na adresu Udruženja uručili predstavnici “Addiko Cares” volonterskog kluba.

Pored humanitarne akcije za podršku zajednici, početak školske godine Banka je obilježila i svečanim događajem za Addiko prvake, i poklonom za sve Addiko osnovce i srednjoškolce.

Takođe, zaposlenima banke koji će ove godine ispratiti svoju djecu u prvi razred osnovne škole odobreno je plaćeno odsustvo, kako bi jedan od najvažnijih dana u životu djeteta proveli sa njim, što Addiko banka kao odgovoran poslodavac podržava.

 

„Kao uzoran i odgovoran poslodavac, trudimo se da kontinuirano brinemo o zadovoljstvu naših zaposlenih, jer samo zadovoljni zaposleni mogu kreirati pozitivno radno okruženje. Veliku važnost pridajemo i podsticanju balansa privatnog i poslovnog života, pa tako roditelji imaju pravo na slobodan dan za polazak djeteta u prvi razred škole, a jednom godišnje se organizuje i Porodičan dan, dan kada zaposleni i djeca imaju zajedničke aktivnosti. Nažalost, slijedeći preporuke nadležnih institucija, ove godine nismo u mogućnosti napraviti tako veliki događaj, ali smo zato organizovali malu svečanost za naše Addiko prvake, koja je bilo jednako zabavna i poučna.” – istakla je Jelena Đuranović, direktorica ekspertske funkcije za upravljanje ljudskim resursima.

Programi, aktivnosti i animacije u sklopu Addiko porodičnog dana imaju brojne prednosti: na zabavan način podstiču porodičnu saradnju, snažno njeguju Addiko korporativnu kulturu, a kreativni izazovi rezultiraju praktičnim, vrijednim i jedinstvenim uspomenama.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *