FolderX i Cumulus – Digitalna arhiva i digitalno računovodstvo za crnogorske kompanije

Dodajte komentar

FolderX i Cumulus novi su digitalni servisi Crnogorskog Telekoma za transformaciju poslovanja crnogorskih kompanija. FolderX je sistem za upravljanje fizičkom i elektronskom arhivom preduzeća, koji omogućava optimizaciju procesa i upravljanje dokumentima kroz sve faze – od ulaza, preko obrade do izlaza. Cumulus je aplikacija koja malim i srednjim preduzećima omogućava automatizaciju poslovnih procesa od praćenja ugovora i fakturisanja, preko računovodstva i upravljanja platama do poslovne analitike.

Svako ko upravlja kompanijom ili u nekom preduzeću radi sa dokumentima, barem jednom je pomislio kako bi bilo dobro imati alat poput Google pretraživača za interna dokumenta i arhivu. FolderX pruža upravo takvo iskustvo, budući da s lakoćom pronalazi dokumente, da je razvijen u najmodernijim softverskim tehnologijama i zasnovan na web platformi, što omogućava jednostavan pristup sistemu sa bilo kog računara uz odgovarajuće dozvole.

Najvažnije prednosti Cumulus aplikacije leže u tome što korisnicima nudi unaprijed podešene forme koje omogućavaju da jednostavno unesete podatake i odmah počnete sa radom. Sistem obuhvata i državne regulative koje se tiču računovodstva i finansija, što olakšava rad i obavljanje dužnosti prema regulatornim organima (porezi, doprinosi, izvještaji i druga dokumentacija generiše se kroz predefinisane forme), a moguće je i podešavanje automatskih akcija (poput knjiženja i generisanja izvještaja), što rješenje čini prilagodljivim specifičnim poslovnim potrebama vaše kompanije. 

Osim toga, Cumulus vas obavještava o potencijalnim kašnjenjima u naplati i rokovima za izdavanje faktura, izvještava i o potencijalnim nekonzistentnostima u sistemu, omogućava jednostavno kreiranje naloga i ugovora, predračuna, faktura i razne druge mogućnosti.

Obje aplikacije korisnicima pružaju napredne funkcionalnosti uz jednostavnu implementaciju i korišćenje, a istovremeno su fleksibilne za potrebe pojedinačnih klijenata.

I FolderX i Cumulus smanjuju troškove poslovanja crnogorskih kompanija, budući da ne iziskuju ulaganje u dodatnu opremu, infrastrukturu i softvere, automatizuju procese, a u mjesečnu naknadu je uključeno i održavanje servisa kako bi korisnici bili sigurni da će sve raditi kako treba. 

Usluge Crnogorskog Telekoma FolderX i Cumulus usklađene su sa korporativnim standardima, poslovnim politikama i crnogorskom regulativom, a podaci korisnika su sigurni budući da se čuvaju u data centru u Crnoj Gori. Takođe, oba servisa korisnicima pružaju punu kontrolu nad sadržajem. 

Iz Telekoma ističu da je Cumulus aplikacija za kompanije koje potpišu ugovor na minimum 12 mjeseci prva tri mjeseca besplatna, dok za ugovor od takođe 12 mjeseci korisnici FolderX prva 3 mjeseca neće plaćati licencu za jednog zaposlenog.

Više informacija o digitalnim alatima i rješenjima za poslovne korisnike, kao i kontakt, moguće je pronaći na sajtu https://telekom.me/poslovni-korisnici.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *