Završena Telekom pripejd nagradna igra u kojoj svaka dopuna dobija

Predstavnici Crnogorskog Telekoma uručili su vrijedne glavne nagrade dobitnicima ljetnje nagradne igre „Pecamo nagrade u pripejdu“. Preuzimanje je organizovano u renoviranom modernom multimedijalnom T-Centru u Moskovskoj ulici u Podgorici. Svi pripejd korisnici Telekoma koji su u prethodna dva mjeseca učestvovali u nagradnoj igri i dopunili račun dobili su servisne nagrade, a podijeljeno je i preko 260 dnevnih i nedjeljnih robnih nagrada.

Revolucionarni pametni telefon Samsung Galaxy Z Flip dobio je Danilo Danilović iz Herceg Novog, dok su dva Mi Laptop Air-a otišla u ruke Vesne Raičević iz Podgorice i Milutina Raičevića iz Bijelog Polja. Mi LED TV dobili su Dragana Đurišić iz Podgorice i Dragana Tmušić iz Berana, a sweeping robote 1C Boško Draganić iz Nikšića, Vera Barović iz Danilovgrada, Nevena Klikovac i Marija Milutinović iz Podgorice.

Iz Telekoma podsjećaju da su od početka nagradne igre 16. jula svakog dana dijelili pametne telefone Motorola E6 Play, bežične slušalice Mi True Wireless Earbuds (AirDots), peškire plažu, besplatne gigabajte za surfovanje u najbržoj mobilnoj mreži u Crnoj Gori, i besplatne minuta za razgovor unutar mreže i ka svim mrežama u zemlji.

Osim toga, svakog četvrtka od polovine jula izvlačeni su dobitnici neke od vrijednih nedjeljnih nagrada među kojima su bili električni trotineti, pametni satovi Amazfit GTR, pametni telefoni Motorola G8 Blue sa televizorom i neki od 70 pametnih telefona (Redmi Note 9 Pro, Mi Note 10 lite, Motorola Moto E6 Plus, Motorola G8 Power…).

Check Also

Polovni automobili postaju luksuz: Zbog visokih cijena i skupih kredita van domašaja većine kupaca

Visoke cijene i rastuće kamate izbacile su polovne automobile van domašaja sve većeg broja kupaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.