CKB dobitnik priznanja „Najbolja banka u Crnoj Gori za 2020. godinu“

Crnogorska komercijalna banka (CKB), članica OTP grupe, dobitnica je prestižnog priznanja „Najbolja banka u Crnoj Gori za 2020. godinu“ koju dodjeljuje eminentni finansijski magazin Euromoney u okviru svojih godišnjih nagrada za izvrsnost (Awards for excellence).

Euromoney nagrada je treće veliko internacionalno priznanje za CKB u 2020. godini. Rezultat je konstantnog napora svakog člana CKB tima u veoma izazovnom i dinamičnom periodu. Ova nagrada dolazi u posebnom trenutku za CKB, kada je banka već godinu ipo dana u jednom od najznačajnijih projekata u njenoj istoriji, pripajanju Podgoričke banke i procesu integracije. Zajedno sa svim svojim zaposlenima predano radimo na tom projektu dajući svoj maksimum i u svakodnevnom poslovanju, kako bi klijenti u svakom momentu bili zadovoljni. U narednom periodu, naša vizija ostaće ista, da budemo banka kojoj klijenti vjeruju, na koju mogu da računaju u svakom trenutku, kao i banka čiji zaposleni dijele zajedničke korporativne vrijednosti i našim klijentima pružaju jedinstveno i najbolje bankarsko iskustvo u zemlji uz implementaciju najviših evropskih standarda poslovanja,“ izjavio je Pál Kovács, glavni izvršni direktor CKB-a.

Nagrada Euromoney se dodjeljuje bankama iz preko 100 zemalja svijeta, a na osnovu više kriterijuma, među kojima se osim finansijskih pokazatelja, uzimaju u obzir tržišna pozicija, inovativnost, digitalizacija, pozicija na tržištu i izvrsnost u odnosu sa klijentima. Sa sjedištem u Londonu, magazin „Euromoney“ pripada grupi najuticajnijih finansijskih časopisa, a „Nagrada za izvrsnost“ smatra se jednom od najprestižnijih svjetskih nagrada u oblasti finansija i bankarstva.

Check Also

Kreće projekat “Crna Gora radi”, za preporod državnih preduzeća

Projekat „Montenegro Works“ (MW) potreban je Crnoj Gori da bi se uspostavio efikasan mehanizam finansijskog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *