Otvorena renovirana ekspozitura Podgoričke banke u Moskovskoj ulici u Podgorici

Nakon uspješno realizovanih radova na adaptaciji objekta i njegovom opremanju, ekspozitura Podgoričke banke u Moskovskoj ulici u Podgorici je, u potpuno novom i poboljšanom enterijeru, ponovo primila svoje klijente.

Ekspozitura koja se nalazi u okviru upravne zgrade banke, prvi je objekat poslovne mreže koji je renoviran i opremljen u skladu sa OTP standardima. Implementacijom ovih standarda postignut je željeni cilj – ova ekspozitura sada zadovoljava sve estetske, funkcionalne, tehničke i energetske standarde najvišeg evropskog nivoa.

“Ekspozitura nudi prepoznatljiv komfor OTP poslovnica i efikasnu uslugu fokusiranu na potrebe klijenata. Namjera banke je da i u ovom prostoru klijentima pruži jedinstveno i najbolje bankarsko iskustvo u zemlji. Ljubazne kolege potrudiće se da svakom klijentu izađu u susret posvećeno i profesionalno u skladu sa vrijednostima banke i OTP grupe”, navode iz banke.

U okviru ekspoziture obezbijeđen je kutak za najmlađe koji su u pratnji odraslih, kao i bankomat dostupan 24h.

“Banka se potrudila da i u ovom objektu obezbijedi nesmetan i olakšan pristup osobama sa invaliditetom (OSI) uklanjanjem arhitektonskih barijera i obilježavanjem u skladu sa zakonskom regulativom i smjernicama iz ove oblasti”, saopšteno je iz Podgoričke banke.

Radno vrijeme ekspoziture je radnim danima od 8.00h do 16.00h i subotom od 8.00h do 13.00h.

Sastanak sa ličnim bankarima može se zakazati putem Call Centra na tel. Broj 19900.

 

Check Also

Koga Evropljani podržavaju na američkim predsjedničkim izborima?

Evropljani žele vidjeti pobjedu Joea Bidena nad Donaldom Trumpom na američkim predsjedničkim izborima, pokazuje anketa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *