Otvorena renovirana ekspozitura Podgoričke banke u Moskovskoj ulici u Podgorici

Nakon uspješno realizovanih radova na adaptaciji objekta i njegovom opremanju, ekspozitura Podgoričke banke u Moskovskoj ulici u Podgorici je, u potpuno novom i poboljšanom enterijeru, ponovo primila svoje klijente.

Ekspozitura koja se nalazi u okviru upravne zgrade banke, prvi je objekat poslovne mreže koji je renoviran i opremljen u skladu sa OTP standardima. Implementacijom ovih standarda postignut je željeni cilj – ova ekspozitura sada zadovoljava sve estetske, funkcionalne, tehničke i energetske standarde najvišeg evropskog nivoa.

“Ekspozitura nudi prepoznatljiv komfor OTP poslovnica i efikasnu uslugu fokusiranu na potrebe klijenata. Namjera banke je da i u ovom prostoru klijentima pruži jedinstveno i najbolje bankarsko iskustvo u zemlji. Ljubazne kolege potrudiće se da svakom klijentu izađu u susret posvećeno i profesionalno u skladu sa vrijednostima banke i OTP grupe”, navode iz banke.

U okviru ekspoziture obezbijeđen je kutak za najmlađe koji su u pratnji odraslih, kao i bankomat dostupan 24h.

“Banka se potrudila da i u ovom objektu obezbijedi nesmetan i olakšan pristup osobama sa invaliditetom (OSI) uklanjanjem arhitektonskih barijera i obilježavanjem u skladu sa zakonskom regulativom i smjernicama iz ove oblasti”, saopšteno je iz Podgoričke banke.

Radno vrijeme ekspoziture je radnim danima od 8.00h do 16.00h i subotom od 8.00h do 13.00h.

Sastanak sa ličnim bankarima može se zakazati putem Call Centra na tel. Broj 19900.

 

Check Also

U Herceg Novom do sada ostvareno 86 odsto turističkog prometa

U Herceg Novom trenutno boravi 27.766 gostiju i upoređujući sa istim datumom iz 2019. to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *