Otvaranje internet prodavnice – inovativno ili neophodno?

Dodajte komentar

Situacija sa epidemijom korona virusa ubrzala je već započete trendove digitalizacije u svijetu, ali i u Crnoj Gori. NLB Banka i kompanija Visa su obezbijedile posebne povoljnosti da ulazak u digitalni svijet poslovanja bude što efikasniji i manje izazovan, prvenstveno za mikro i mala preduzeća.

 Preduzetnici i preduzeća koja odluče da pokrenu internet prodaju, u okviru posebne ponude dobijaju NLB E-commerce rješenje, koje omogućava kupovinu proizvoda i/ili usluga putem sajta preduzeća, bez naknade* za instalaciju i aktivaciju do 30.09.2020. Ukoliko nemaju izrađen sajt, obezbijeđena je platforma za kreiranje sajta u skladu sa modernim standardima i prema potrebama preduzeća – besplatno**. Ova platforma razvijena je u saradnji sa partnerima iz Poslovne internet mreže i preduzećima će omogućiti da jednostavno kreiraju svoj sajt za samo 8 minuta i bez dodatnih troškova**.

Platforma zadovoljava sve zahtjeve savremenog potrošača, obezbjeđujući moderan dizajn, korisne funkcionalnosti u skladu sa neophodnim bezbjednosnim standardima. Na ovaj način i preduzeća i njihovi kupci dobijaju intuitivno i jednostavno rješenje za upotrebu, a proizvodi i usluge preduzeća kupcima će biti dostupni 24 časa dnevno, tokom cijele godine.

Za otvaranje internet prodavnice dovoljno je da preduzeća pošalju zahtjev putem sajta banke.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Praćenje globalnih trendova u digitalizacijji poslovanja nije rezervisano samo za velika preduzeća, već predstavlja značajnu priliku i za mikro, mala i srednja preduzeća. Kada uzmemo u obzir podatak da, prema posljednjim zvaničnim podacima (Privredna komora Crne Gore, jun 2020.), mikro, mala i srednja preduzeća u Crnoj Gori zapošljavaju gotovo 150.000 ljudi i u ukupnoj zaposlenosti učestvuju sa više od 75%, jasno je da je opstanak i napredak sektora malih i srednjih preduzeća od izuzetnog značaja za cijelu privredu[/box]

Ne treba da Vas brine ulazak na nepoznati teren, jer uz NLB E-commerce svoje poslovanje možete jednostavno, sigurno i lako proširiti na internet, uz mogućnost da svoj sajt kreirate za samo 8 minuta po mjeri Vašeg biznisa i u skladu sa modernim standardima – besplatno**. Više detalja o ovoj jedinstvenoj ponudi dostupno je na www.nlb.me/e-commerce.

NLB Banka, čak i u izuzetno izazovnim okolnostima, pruža punu podršku svojim postojećim klijentima, ali i novim, sa ciljem da prevaziđu sve izazove i ostvare svoj potencijal u digitalnom poslovanju jer je rast i razvoj crnogorskih preduzeća naš zajednički cilj.

Korisne tekstove na temu poslovanja sa bankom možete pročitati na linku, ili zapratite NLB Banku na društvenim mrežama FacebookInstagramViberLinkedIn, You Tube Twitter.

 

*Ponuda je ograničenog karaktera. Naknada za instalaciju i aktivaciju u okviru redovne ponude iznosi 150 EUR.

** Ne uključuje troškove mjesečnog održavanja sajta.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *