Najsadržajnija Magenta 1 do sada – brži internet, TV svuda i porodični dodaci za različite prilike

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom je predstavio do sada najsavremeniji koncept Magenta 1 paketa, koji uz uobičajene benefite – brži kućni internet, TV bilo gdje, od sada uključene gigabajte za YouTube, HBO GO i Radio na postpaid broju – korisnicima nudi opcije prvi put na ovaj način dostupne u Crnoj Gori. To su Magenta 1 porodični dodaci – Lovćen osiguranje stana u vrijednosti polise do 20.000 eura, ORYX pomoć na putu ili Kaspersky Safe Kids aplikacija, koji se aktiviraju kroz Telekom ME aplikaciju ili SMS-om bez dodatne naknade.

Magenta 1 je od strane korisnika prepoznata kao najbolje rješenje za cijelu porodicu kad su servisi Telekoma u pitanju, a novi dodaci tu porodičnu dimenziju dodatno naglašavaju, poručili su iz te kompanije.

Novi Magenta 1 paketi nude do sada najveće brzine interneta kod kuće – do čak 300 Mbps na optici. Nova Extra TV aplikacija korisnicima pruža mogućnost gledanja najboljih domaćih, regionalnih i svjetskih kanala gdje god se nalazili, ne samo na telefonu već i preko Android box-a i na Smart TV uređajima. Kako bi sačuvali gigabajte iz paketa, Magenta 1 postpaid broj ima dodatne gigabajte kroz Stream On opciju za YouTube i Radio dodatak, dok paketi L i XL imaju i dodatnih 100 GB mjesečno za aplikacije Extra TV mobile i HBO Go.

Najveća novina u odnosu na dosadašnje pakete su porodični dodaci. Korisnik može da tokom trajanja ugovora odabere neki od dodataka, među kojima su:

  • Osiguranje stambenog objekta uz limit nadoknade do 20.000 eura u partnerstvu sa Lovćen osiguranjem korisnicima omogućava da osiguraju nekretninu u kojoj koriste Magenta 1 paket. Polisa pokriva rizik od požara, udara groma, eksplozije, oluje, grada, pada letjelice, udara motornog vozila, manifestacije i demonstracije  do 20 hiljada eura, kao i dopunski rizik izliva vode sa limitom pokrića do 1.000 eura.
  • Pomoć na putu, koji podrazumijeva besplatnu tehničku pomoć na putu u slučaju kvara na vozilu ili saobraćajne nezgode. Telekom ovu uslugu realizuje u saradnji sa ORYX Assistance kompanijom.
  • Kasperski Safe Kids – aplikacija za roditeljsku kontrolu – pomaže korisnicima da osiguraju bezbjednost svoje djece na internetu.

Pomoć na putu i osiguranje stana korisnicima su na raspolaganju tokom trajanja ugovora, dok je validnost Kaspersky Safe Kids aplikacije 12 mjeseci. Korisnik može da odabere jednu od opcija i besplatno je aktivira kroz Telekom ME aplikaciju (u dodatnim opcijama potražite Porodične dodatke), putem SMS-a (ORYX PROMO ili OSG STAN PROMO ili KASPERSKY PROMO na 1447), pozivom na broj 1500 ili u posjetom nekog od T-Centara.

Sve one koji već koriste neke od servisa Telekoma i do kraja godine prelaskom na Magentu 1 dodaju i jedan novi servis – internet ili Extra TV – Telekom oslobađa plaćanja polovine pretplate tokom prva tri mjeseca trajanja ugovora. Korisnici dva nova servisa, i interneta i Extra TV-a, plaćaće polovinu pretplate prvih šest mjeseci.

Više informacija o novim Magenta 1 paketima i dodatnim opcijama dostupno je na sajtu kompanije https://telekom.me/

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *