Spoznaja: Od sebe do svijeta

Projekat „Spoznaj“ sačinjen od pet zasebnih događaja, održaće se svakog četvrtka od 03. septembra do 01. oktobra u novootvorenom multifunkcionalnom prostoru NEST Coworking u Podgorici.

Cilj projekta jeste podizanje svijesti i edukacija o više aspekata ljudskog života, počevši iznutra – od nas samih, preko izgradnje odnosa sa zajednicom, posla, te prirode i svijeta oko nas.

Teme koje će biti obuhvaćene i zakazani datumi su sljedeći:

–           Spoznaj sebe (03. septembar)

–           Spoznaj drugog (10. septembar)

–           Spoznaj posao (17. septembar)

–           Spoznaj prirodu (24. septembar)

–           Spoznaj svijet (01. oktobar)

Svaki od panela vodiće moderatori sa po tri govornika, a u pitanju su eksperti iz oblasti psihologije, komunikacija, nevladinog sektora, zatim biznisa i preduzetiništva, ekologije i održivog razvoja, medija, turizma. Događaji će se održati u trajanju do sat i po vremena uz prostor za diskusiju sa učesnicima i networking druženje uz osvježenje na kraju svakog događaja.

Svi oni koje interesuje zašto je važan i kuda vodi put spoznaje, dobrodošli su da obezbijede mjesto na Spoznaj događajima slanjem svojih osnovnih informacija (ime, prezime i broj telefona) putem e-mail adrese [email protected].

Događajima će, shodno mjerama NKT-a, moći da prisustvuje najviše 20 gledalaca, dok će ostali moći da prate uživo, putem NEST društvenih mreža.

Check Also

Hidroenergiji Montenegro subvencije za osmu mHE

Regulatorna agencija za energetiku (RAE) usvojila je zahtjev firme Hidroenergija Montenegro i donijela rješenje kojim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *