Spoznaja: Od sebe do svijeta

Dodajte komentar

Projekat „Spoznaj“ sačinjen od pet zasebnih događaja, održaće se svakog četvrtka od 03. septembra do 01. oktobra u novootvorenom multifunkcionalnom prostoru NEST Coworking u Podgorici.

Cilj projekta jeste podizanje svijesti i edukacija o više aspekata ljudskog života, počevši iznutra – od nas samih, preko izgradnje odnosa sa zajednicom, posla, te prirode i svijeta oko nas.

Teme koje će biti obuhvaćene i zakazani datumi su sljedeći:

–           Spoznaj sebe (03. septembar)

–           Spoznaj drugog (10. septembar)

–           Spoznaj posao (17. septembar)

–           Spoznaj prirodu (24. septembar)

–           Spoznaj svijet (01. oktobar)

Svaki od panela vodiće moderatori sa po tri govornika, a u pitanju su eksperti iz oblasti psihologije, komunikacija, nevladinog sektora, zatim biznisa i preduzetiništva, ekologije i održivog razvoja, medija, turizma. Događaji će se održati u trajanju do sat i po vremena uz prostor za diskusiju sa učesnicima i networking druženje uz osvježenje na kraju svakog događaja.

Svi oni koje interesuje zašto je važan i kuda vodi put spoznaje, dobrodošli su da obezbijede mjesto na Spoznaj događajima slanjem svojih osnovnih informacija (ime, prezime i broj telefona) putem e-mail adrese [email protected].

Događajima će, shodno mjerama NKT-a, moći da prisustvuje najviše 20 gledalaca, dok će ostali moći da prate uživo, putem NEST društvenih mreža.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *