Veliki popusti i iznenađenja povodom prvog rođendana Extra retail parka

Dodajte komentar

Prvi retail park u Crnoj Gori proslavlja svoj prvi rođendan. U protekloj godini, potrošači su imali priliku da po najpovoljnijim uslovima pronađu svoje omiljene šoping favorite i otkriju nove brendove. Uz dobro poznata imena poput, “Sport Vision Outlet”-a, “Fashion&Friends” autleta, “Beosport”-a, “Office Shoes”-a, “US Polo & Sorbino” radnje, “Cosmetics” drogerije i apoteke, po prvi put u Crnoj Gori, svoja vrata su otvorili “Nike Outlet”, “Obuća Metro” i “Jumbo”, koji su obogatili šoping ponudu glavnog grada, kao i urbani resto-kafe Street 19, koji je postavio Zabjelo na mapu gastro ljubitelja street kuhinje.

Novo šoping iskustvo u Podgorici predstavlja globalni trend. Retail parkovi su zastupljeni u svim svjetskim metropolama. To je mjesto koje kupcima pruža nesmetanu kupovinu kvalitetnih brendova, bez ograničenja.

Povodom prvog rođendana, radnje u Extra retail parku su tokom dva dana (28. i 29. avgusta) pripremile posebne popuste i pogodnosti, a za najbržih 200 kupaca, tu su i poklon iznenađenja. Ako ste od onih koji uživaju u dobrim deal-ovima, zabilježite ove datume, jer je ponuda istinski slavljenička.

Iz Extra retail parka poručuju da se u posebnim okolnostima spremaju za ovaj jubilej, osiguravajuće sve mjere predstrožnosti, kako bi šoping iskustvo bilo ugodno i bezbjedno za sve. Zato… #DistancaRukeMaska i pravac Zabjelo!

Vidimo se u Extra retail parku!

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *