Skoro 9.000 potrošača u julu račun platilo Mastercard karticom putem EPCG portala

Ukupno 8.793 potrošača iskoristilo je mogućnost učešća u akciji “EPCG online portal i Mastercard za 4 eura u plusu” i njima je kompanija Mastercard izršila uplatu od 4 eura u avgustu.

Da podsjetimo, Mastercard i Elektroprivreda Crne Gore tokom jula organizovali su akciju “EPCG online portal i Mastercard za 4 eura u plusu” za sve kupce koji pripadaju grupi potrošnje “Domaćinstva”.

“Za kupce koji su tokom jula putem EPCG portala, Mastercard® karticom platili iznos koji je morao biti najmanje u visini majskog ili junskog računa, kompanija Mastercard izvršiila je doplatu u iznosu od 4 eura. Ovaj iznos potrošačima će biti prikazan na avgustovskim računima za utrošenu električnu energiju”, navode u EPCG.

Spisak svih pretplatnih brojeva koji su stekli ovo pravo i ostvarili benefit objavljen je na portalu www.epcg.com.

“Korisnici koji imaju aktiviran servis SMS info, poruku su već dobili, a informacije se mogu dobiti i besplatnim pozivom ka Call centru na broju 19100”, navode u EPCG.

Dodaju da je plaćanje računa putem portala EPCG jednostavno i sigurno, korisnicima štedi vrijeme omogućavajući da ne čekaju u redovima i svoju pauzu iskoriste za završavanje drugih obaveza.

“Takođe, u trenutku u kome je i dalje poželjno pridržavavati se preporuka za držanje fizičke distance usljed COVID19 pandemije, ovaj način plaćanja čini korisnike i bezbjednijima”, navode u EPCG.

Takođe, putem portala EPCG račun se može platiti i iz inostranstva, bez troškova provizije.

Račun putem portala možete platiti bez registracije na stranici https://www.racun.epcg.com/placanje-racuna, kao i ako imate korisnički nalog na portalu www.racun.epcg.com, gdje ne morate da kucate poziv na broj i iznos, već brzo i jednostavno možete izmiriti svoje obaveze po osnovu utrošene električne energije. Za plaćanje putem portala EPCG nema troškova provizije.

Check Also

I u krizi depoziti stabilni

Dinamika kretanja depozita tokom godine korespondira sa početkom pandemije, kao i lošijim rezultatima turističke sezone, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *